Rojin__321 Kızlar saçıma zeytinyağı sürsem uzatıp onarıp ve yumuşak yaparmi şuan biberiye suyu kullanıyorum 4.gunum ama yanında duşa girmeden önce zeytinyağı da sürmek istiyorum
Neferut Rojin__321 biberiyeyi tek başına kullanmamanız gerekiyor zaten mutlaka başka bir yağla destekleyin, zeytinyağı iyi olur
bebegimd7 Rojin__321 Bence kullanabilirsiniz ama bir de yumurta ve sirke de koyarsanız çok daha güzel yapıyor. Zeytinyağı tek başına kullanınca saçtan arınmıyor yağlı gibi kalıyor. Hindistan cevizi yağı da güzel onu tek başına da kullanabilirsiniz.
Mucizeem__ Rojin__321 canım saçlarn çok kuruysa haldir şaldir markalı şampuan al 😂😂😂(Şampuanın ismi Head&Shoulders)
Rojin__321 Neferut yumurta ve sirke diyen oldu hiç duydunmu saçlarımın ucu çok Kuru iyi gelirmi zeytinyağı
Rojin__321 bebegimd7 zeytin yağının içine yumurta ve sirke mi sirke olarak üzüm sirkem var şuan bide hiç denedinmi saclarimin ucu çok kuru
bebegimd7 Rojin__321 Evet çok denedim çok güzel bir şey. Yumurtanın sarısına zeytinyağı ve bir yemek kaşığı sirke koyuyorsun. Sirke saça çok yararlı zarar vermez merak etmeyin. Üzüm sirkesi de olur ben onu da kullandım çok güzel parlatıyor. Dipten uca kadar sürüp bekliyebildiğin kadar bekle.
Neferut Rojin__321 zeytinyağı evet saça çok iyi gelir kuruluğu alır ama biberiye suyunu tek başına kullanmayın dediğim gibi mutlaka zeytinyağıyla karıştırıp kullanın zararlı
Rojin__321 Neferut ama ben biberiye suyunu sabah kalkınca akşam da yatmadan önce kullanıyorum yağla karitirrsam öyle yapamam her duşa girmeden önce zeytinyağı kullansam olmazmi
Neferut Rojin__321 olur tabiki o zaman biberiyenin suyunu diplere sıkmayın kalan yerlere sıkın. Duşa girmeden de zeytinyağı sürün diplerden uçlara kadar iyice arındırın yağ zor geçiyor çünkü
Rojin__321 Neferut aynen öyle yapayım uyandığımda biberiye suyunu sıktım birazdan da yaği sürerim 2 saat sonrada duşa girerim
Neferut Rojin__321 siz bilirsiniz ama sirke koymayın bence. Diplere zarar verebilir. Yumurta konusunda siz bilirsiniz