MTgcM Sitemkar anca o haftaları buluyor Bebiş güçlendikçe insan bazen uykudan uyanıyor:) şu an da öyleyim:)
_peritozu Sitemkar 12.haftamda bir çıkıntı gösterdi büyük ihtimal erkek dedi 16.haftada kesinlesicek bakalım
Ikizannesi1 Sitemkar aynen canım şuan çok erken zaten 18 20 arası net hissedebilinecegi söyleniyor.. hareketlerini hissetmeye başlayınca o sıkıntı başlıyor gece ordan oraya uyumuyor hareket etmedigindede neden etmiyor diye kafana takmaktan uyuyamiyorsun 😉
BeyzZaA Sitemkar 18 19 arası hissettim günde bi kere akşam baloncuk patlaması şeklinde şimdi 22 haftalık olduk daha güzel hareket ediyo çok şükür bu seferde sıçrama gibi
Sitemkar Ikizannesi1 evet insan hamileli boyunca acabalarla yasiyo acaba nasil acaba buyuyomu kilo aliyomu ..hep bi acaba😊😊
Zulall Ikizannesi1 işte şu an tam olarak benim hisselerimi anlatmışsınız bende 18 haftada ilk ufak hissettim şimdi 19+4 biraz daha net anlıyorum ama hareket etmediği zaman kafamda sürekli 🙄
BeyzZaA Sitemkar hiç kafana takma ben hep 20.haftadan sonra hissederim diye düşündüm öyle bekledim yoksa zaman geçmiyo her hareketi o bile sanabilirsin zamanı gelince kendini belli eder zaten herkeze bu hisler nasip olsun inşallah 😊