Gizem-1009 Merhaba kızlar sabah uyandım abdest almak için lavaboya gittim kanama gördüm hemen hastaneye gitmeli miyim yâda bekliyim sancılarımı
FNK Gizem-1009 parlak kırmızı renk kanamalar sıkıntılı bir durumun habercisi olabiliyormuş eğer öyleyse rengi doktorunuz ile bi irtibata geçmenizde fayda var bence
Semamtr Gizem-1009 kanama dediğin açık renk aktif bir kanama ise doktora gitmen gerekir lakin yapışkan mukuslu bir yapının içinde kanama gördüysen doktorunu telefonla bilgilendir nişan olabilir ama dediğim gibi açık renk aktif bir kanama ise mutlaka git
61Hanife Gizem-1009 kanamanın rengide önemli koyusa hemen git bi sorun yoksa eve geri gel bekle evde sanci çekmek istiyorum de
civcivim__ Gizem-1009 kan gelmesi normal bir durum değil nişan akıntının içinde hafif pembelik vs oluyor yada kahve rengi akıntı oluyır. Adet kanı gibi saf kan olmaz. En kısa sürede doktora git canım
ikibebeliannis Gizem-1009 canım git o zaman bana da doktorum suyun ya da bildiğin kan şeklinde kanaman gelirse bekleme doktora git yada bebek hareketlerini az hissedersen dedi İhmal etme
Kubrabsyg Gizem-1009 benimde gece 12 de kanamam geldi 5 de sancılarım başladı öğlen 3 de doğum yaptm. Bebeğin hareketlerini takip et ve evde bekle bence
Gizem-1009 Kubrabsyg ayy darısı bana inşAllah doktorunda öyle söyledi sancılar ağırlaşsın öyle gel dedi beklemedeyim daha