Yasmin444 Kızlar bebegım 14 günlükken kontörle götürdüğümde sadece 300 gram almış iyi mi çok takıldım buna
Asilzedemom Yasmin444 ya şöyle benim ilk gebeligimfe ebem doktorlar ay ay bakmaz 4. Ayda digumununn iki katı olmasi ideal demişti benimde 3500 doğdu 3150 çıkış hastenden ay ay bakıldığında 1 kilo bazen 800 gram gibiydi tek emdi ama tam olarak 4 aylıkken kilosunu baza aldı doktor 8 kiloydu ideal dendi ama bana fazla gelmişti mesela kilosu ama sonra zaten 4. Aydan sonra alımı azaldı 300 gram 400 gram gibi
Hasret72 Bence iyi, zaten doğduktan sonra bir kaç gün sonra Bi 300 gram falan gidiyor ödemleri, sizin almış iyi gibi duruyor bence
Yasmin444 Asilzedemom benim bebeğim doğduğunda 2.700dü sonra 2.670 civarı düştü bana normalde verırler seninki almış dendi şimdi 3.18 kılo inşallah alırlar dıger kızım sütümü yemedi ondan bu stresım
Asilzedemom Yasmin444 ay kız şimdi daha iyi anldim seni ama tecrübelisin bak 1 tane daha varmış doymadigini anliyondur ama guzel doymuş beslemissin maşallah dert etme o kadar sarılık olmasın ama tek sıkıntı o bak yeni bebeğin güzel almış bizim kuvezde kaldı 12 saat serumla beslenmiş emzirdik ama birde bana sor çocuk çökmüş cikanla benim kucağa verilen çok farklıydı bende emzirdim sahip verdim çocuğu reflü yaptım bide ama böyle giderse 4 ayda 6 7 kilo olur o
Yasmin444 Asilzedemom sarılık yok çok şükür ilk kızım üç ay tek yedi mecbur mama verdım buna vermek istemiyorum sütümü yesin şstıyorum inşallah sağlıklı kazasız belasız büyürler rabbım senınkınıde sana bağışlasın inşallah 🥰
Asilzedemom Yasmin444 amin Allah razı olsun ilk çocukla ikincide farklı oluyor ya benim sütüm ilkinde akıyordu hamileyken bunda olmuyor mesela oğlum emdi 3 yaşına kadar bu emmez diye düşünüyorum içimde öyle bir tedirginlik var benimde