myavocado DeryArenn her bebek farklı haklısınız, ama çok küçük daha, sürekli beslenmek için kalkıyor ve hali ile hemen uykuya dalamıyorlar, endişe etmeyin zamanla düzene girecektir inşallah 🙏🏼
DeryArenn Asilzedemom aman aman kendinden uzak tut valla insanda zerre huzur bırakmaz fırsat verme çizgileriniz net olsun 🌸
DilekBodurr DeryArenn oğlum böyleydi akşam 7-8 arası gece uykusuna geçerdi her gün 5 te uyanırdı ama zamanla uyanma saatini 6-7 ye kadar yükseltti. Şimdi 4,5 yaşında 7-8 arası arası uyanır. Sabahları uyuyan bi çocuk olamadı maalesef.
DilekBodurr DeryArenn evet çünkü akşamları daha geç uyuyordu artık 8-9 a kayınca sabah da 6-7 gibi kalkmaya başladı artık. 😊 büyüdükçe bi düzene giriyor.
Asilzedemom DeryArenn ya bide ben aynı ilçe ama benim ailem ilçede onlar köyde kalıyor kendi yuzumede dedi ben isyan bayrağını çekince ben buralı diye susar sandım dilli çıktı diye bende ben bir annenin evladiyim istersem teyzem halam ol yine susmam dedim ama yani diğer geline çok kızar abisi susturur annesini benimki susar bişey demez bu benim eşim karışma demez hiç bu benim oğlum karışma demez bizde
Sydaglsen DeryArenn 7 gibi yatırınca kaçta gece öğünü veriyorsunuz. Bu ay uyku gelmemesi oluyor Benim bebeğim de dördüncü ayında şu an o uyanmadan mama verdiğimde uyumaya devam ediyor kalkmıyor
DeryArenn Sydaglsen şöyle şimdi oğlum ortalama 7 gibi uyuyor 11 gibi kalkıyor 2 bucuk gibi kalkıyor bide 4 de uyanıyor daha yatmıyor
Canmoms3 DeryArenn aynen bende öyle düşünüyorum 3 4 çocuk fikri bile gözümü korkuttuyir ama yok unutursun tekrar istersin diyorlar 😂😂🫠 ben bunları unutabilir miyim