Elfmupy Bebeğim 19 haftalık ama hareketini henüz bi kere hissettim gibi emin olmamakla beraber. O hissi yaşamak için biraz heyecanlıyım ama henüz olmadı ne zaman hissedilir
FNK Elfmupy ben 16 da hissettim ama karın yapısıyla ilgili olarak değişiyormuş, insan sabırsızlanıyo tabi :)
seyma0661 Elfmupy ben 18+2 gibi kasık bölgemde minik pıt pıtlar şeklinde hissettim 19-20.haftada kuvvetlendi
Pnrshn Elfmupy 17 de sanki böyle mısır patlıyormuş gibi hissettim emin olamadım. 18de bi kaç kez olmaya başladı hatta şey diyodum annecim emin olabilmem için bir daha tekme atar mısın 😅 Attığında emin oldum. Şimdi 25. Haftaya doğru gidiyoruz maç yapıyor sanırım içerde beni uykumdan uyandırıyor 😅
elif_mihra Hafta içinde net hissetmeye başladım 🤭 2. Gebeliğim benimde, ilk gebeliklerde daha geç hissedilir derler 😊
Eliff48 İlk gebelik zaten 16 dan itibaren karnındaki hareketleri anlamlandırmaya çalıştım hep şimdi hissettiğim bebek mi bağırsak mı diye düşündüm durdum 😂ama ilk 18+1 de iki kere arka arkaya pıt pıt şeklinde hissettim seyirme gibi olmuştu ertesi gün de aynı şekilde olunca emin oldum artık bebek olduğuna
okuyananneeeee İlk kızımı 18. Hafta da net hissetmiştim , şuan ikinciye hamileyim ve 15. Hafta da ilk hissettim. Şuan 19 haftalık oldum ve dışardan bile belli oluyor hareketleri ve biraz da erkenden hissetmek zorlayıcı oluyor