Dkkddk 2 gündür sancım var fakat düzenli olarak değil nst dün sancı çıktı ama açılma yok bugün de aşırı mide bulantısı ve hiç olmadığı kadar akıntı fazlalaştı doğum için bunlar belirtilerimi yoksa bunları yaşayıp dahada bekleyen oldumu 38 haftama yeni girdim
Nazsuuu Dkkddk ben kasımın 2 de ilişkiye girdim ananas yedim ördek yürüyüşü yaptım doğumu başlatmak için hatta buraya da sormuştum ha hurmada yemiştim ve ayın3. Aşırı akıntım ele gelicek şekilde ve bebek baya asagidaydi akıntıyı silince de kan geldi çok az ama ztn benim 32 haftadan sonra nst sancı çıkıyordu çok ben hissetmiyordm fazla yatisi hep red ettim ayın 3. 2 yigenimin doğum günü vardı hastanehe gitmek istemedim çünkü yatisim kesin yapilcakti ve bebeğim küçüktü kasımın 4 de gittim sbaah hastaneye kontrole kendimi halsiz hissediyordm baktım tansiyon çıktı daha doktor muayene etmeden önce tansiyona baktı yüksek dedi sonra kusmaya başladım hemen yatış verdiler ve acil sezeryana aldılar götürürken de suyum gelmişti insan hissediyo bence
Buzmavise Ben bu soruyu doktoruma sordum merak etme zamanı gelince anlarsın dedi 😆😆 kasma bacım herkeste oluyor son haftalarda sancılar, ağrılar, akıntılar 🫤 stres yapma, anın keyfini çıkar kasılmaların 10 dakikada bir olunca stres yaparsın 😂😂😂
Dkkddk Buzmavise vallahi insanın elinden değil galiba son zamanlarında her detayın her değişik şeyi doğummı başlayacak doğummı olacak diye düşünüyor insan 😅😅 birde artık 37 den sonra bence doğsun istiyor dahada beklemek istemiyor 😅 bakalım hayırlısı olsun
Dkkddk Nazsuuu tansiyonun kaç çıktı benim ilk doğumund 19/8 felan geldi ilk bir kere baş ağrısından aslaaa duramıyordum kafamı duvarlara felan vuruyordum sürekli kusmaya başladım doktora gidince yatış verdiler direk 38 haftanın içindeydim sonra yalvar yakar ağrı kesici serum verdiler daha sonra sezeryan için hazırladılar ama tansiyonum düşmüştü 1 hafta yattım hastanede sancım felan hiç birşeyiö yoktu 2 cm açılma vardı sadece 39 olunca suni sancı verip doğuma aldılar normal doğum yaptırdılar bana
Buzmavise Dkkddk Kendine uğraşacak bir şey bul yeni bir dizi olabilir mesela bebeğine ninniler oku masallar dinleyin yürüyüşlere çıkın ama düşünme doğumu düşündükçe stres yapacaksın ve bu hiç iyi değil en azından karnında ki bebişi düşün annesi hayata gelmeden stresle tanışmasın pozitifle kendini bende 35 haftanın sonundayım doktoruma göre 30. haftadan sonra her an doğum başlayabilir ama ben hala doğurmayacakmış gibi geziyorum 😊😊 n