Selcantvsn 39+4 sancım falan yok 🤷 bazen adet olcakmisim gibi ağrı oluyo suni sancı almak istemiyorum sizler nasılsınız
yeni_anne2 Selcantvsn açılmanız varr mıı pekii sağlıkla kucağınıza alın inşallah Rabbım kolay su gibi doğum nasip etsin 🌸
Sevgimmm13 Selcantvsn Bende 39+4 dün akşamdan beri düzensiz sancım oluyor kasılmalar oluyor ilk gebeliğim beklemedeyiz🤷♀️
Kze Selcantvsn evet her seyi deniyorum hurma, ahududu cayi, ananas, spor, yuruyus, sicak dus gun gectikce baski artiyor sanki ama ne zaman gelir kestiremiyorumm
Sevgimmm13 Selcantvsn Adet sansına benziyor belime vuruyor arada alt karnıma kasığıma fln vuruyor artık gelsin istiyorum gelmedikçe stres oluyorum
Kubra11122 Selcantvsn 39+3 haftalığıniz bizde doktor istersen suni baslayabilirz dedi bizde tmm dedik ins yarın suni sancı alicaz daha fazla beklemedik
Kubra11122 Selcantvsn valla bende bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ama doktor artık çocuk icin anne karnında ya da dışarıda farketmez dedi gelişim tmm diye bizde yapalım beklemeyelim dedik
Blueeberryy Selcantvsn 39+2 benimde hicbi belirti bisey yok acilma falanda bakilmadi sancida cikmadi 41 e kadar yolu varmis 40 ta direk suniyi vermek istemedi kendi sancin olsa daha iyi olur diye benimki