Busra333 Esra1999 doktorum hemen çarşaf ile sardı. Bir hafta sonra korse almaya gittim ve bir daha hep kullandım hiç gobegim kalmadı ama bakalım bu hamileliğimde nasıl olacak
Sumeyyeky Hazal1234 sezaryenden 24 saat sonra taburcu oldum haataneden çıkmadan doktorm sımsıkı sarmıştı hiçbir şekilde çıkamayacaksın dedi korseyle yattım resmen iyi ki de öyle olmuş çok çabuk toparlamıştım ❤️
Sumeyyeky Hazal1234 sararken hiç acımadı ama sarmadan yürürken karın aşağıya saktığı için dikişler daha çok acıyordu
Hazal1234 Sumeyyeky Konseyi nerden aldınız birde bedenini neye göre seçtiniz doğumdan sonra büyük gelebilir sonuçta
Esra1999 Mtubaa ben şahsen bitane normal belden giyilen korse aldım artı bide korse tayt kullanmayı düşünüyorum bacaklarım aşırı ödemli ve şişlik inereken sarksın istemiyorum
Sumeyyeky Hazal1234 roll marka cırtlı korse aldım 4 kademeli cırtı vardı karın küçüldükçe sıkabiliyordum
Gizemburcuu Esra1999 Benim hiç göbüşüm kalmamıştı korse ile alakası olduğunu düşünüyorum çünkü takmayanlar gerçekten sarktı benim karnım diyor hep
Gizemburcuu Hulu61 Markasını hatırlamıyorum ama ben çırt cırtlı almıştım takmam çok kolay olmuştu. Aslında marka çok da önemli değil. Eskiler çarşaf sararmış karnına. Güzelce sarması yeterli