afra119- Canlar nasılsıniz, yavaş yavaş yaklaşıyor doğum, neler yaptınız neler aldınız hadi biraz sohbet edelim, Sağlıcakla kucağımiza alalım hepimizin 🌹
richgirl10 afra119- bende tam 30. Haftaya girince açtım post🙈 yavaş yavaş hastane çantasını hazırlıyorum. Eksikler var onları tamamlıyorum ve henüz kontrole 11 gün var🥲 gün sayıyorummm
mcansu afra119- bizimde cuma 30 haftalık oluyoruz 🌸 kıyafetleri büyük ölçüde tamam 3-5 parça bişi kaldı sonrasında yıka ütüye çanta hazırla faslı Bugün dolabını hallettik aldıklarımı yerleştirdim Bebek arabası beşiği tamam Bez malzemeleri tamam Kendime aldığım pijamalar falan tamam Gelecek ay banyo malzemelerini alıcaz şampuan sabun losyon falan %80 falan bitti diyebilirim
tomrisinaannesi afra119- 35 haftalığım odası kıyafetleri çantamız her şey hazır sadece kendime ve eşime pijama takımı çorap vs ekleyeceğim çantamıza 🩷 kızlar yapabiliyorsanız bebeğiniz için bi risk yoksa 26/27. Haftalarda ufak ufak başlayın çünkü şu an aşırı zorlanıyorum NST’de sancılarım da çıkıyor
mervemom24 afra119- bizde cumartesi günü tam 30 haftalık oluyoruz dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür odası anne yanı beşiği bebek arabası puseti sallanan ana kucağı kıyafetleri banyo malzemeleri herşeyi tamam çok şükür son eksiklerimizi de çanta için dün sipariş verdim onların gelmesini bekliyorum ondan sonra yıkama ütüleme çanta hazırlığı sonrasında sağlıkla oğlumuzu bekliycez inşallah 🐣💙
afra119- mcansu bende cuma günü 30 hafta oluyorum, ama cuma artık yarın sayılır dayanamadim post açtım, uygulamada 21 Mart mi gözüküyor sende ?
Larraa 30+3 olduk kıyafetlerin hepsini yıkayıp ütüledim. Hastane çantamı haftabaşına kadar tamamlamayı planlıyorum. Alışverişe dair her şey tamam gibi. Sonrasında ufak ufak temizlik yapıp kızımı beklerim diye düşünüyorum 💕🌸
afra119- Larraa sağlıkla gelsin ♥️ vajina ağrısı varmı sende merak ettim, bende geceleri çok oluyor yada uzanıp kalkarken
mcansu afra119- aynen uygulamada benim de görünen 21 Mart ama sezeryan olacağım için 7-10 Mart gibi muhtemelen doktorun demesi
Larraa afra119- Hayır hiç yaşamadım. Karın ağrısı kasılması yaşıyorum zaman zaman sadece. Doktorunuza söyleyin bunu ne olur ne olmaz 🌸
Yarenn24 35+4 den selam ✨ bebisimin tüm hazırlıkları bitti odası ve hastane çantası da hazır 💖 33. Haftada hazırladım kıyafeti çamaşırı , ütüsü çantası vs iyi ki de öyle yapmışım çünkü sonradan çok ağırlaşıyoruz 🥲 Tek eksik Mevlüt hediyelikleri ve buzluk hazırlığı yapacağım gelen gidenim misafirim çok olur benim o zaman uğraşmamak için 🥰
Aslikk Bende 30 dayım ve evim tadilata giriyor 🤦🏻♀️ işin içinden kolayca çıkarız inşaALLAH bebeğimin eksikleri pek kalmadı ama elhamdülillah
afra119- tomrisinaannesi evet erkenden yavaş yavaş hazırlamak iyidir, az kalmış seni sağlıkla gelsin ♥️
afra119- mervemom24 Dünyanın en güzel tatlı telaşi bence, benim ikinci gebelik ilki kadar özeniyorum, abisinin eşyaları eskidi bebek arabası beşik falan yeni alıyorum tekrardan,
Rvyda2 Bende yarın tam 30 oluyorum ama yıka ütüle işlerini bitirdim sabredemedim😂😂 kendi alışverişim kaldı sadece pijama terlik depend falan😅😅
afra119- Rvyda2 bende 20 haftada başladım yavaş yavaş alınca bir anda bitmiş oluyor, güle güle kullanın 🌹
mervemom24 afra119- bence de her bebek ayrı özel rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşabilmeyi nasip etsin hepimize inşallah 🙏 sizinki de erkek sanırım 💙