GirlandBoy_Mom Melissayda şimdi benim 4 5 gün önden gidiyor ya uygulamaya göre 13 şuan ama ultrasona göre 13+5
Melissayda @GirlandBoy_Mom valla benim kafada gidik bacım bebem grip oldu sürekli uyanıp duruyor bende başında oturuyorum acaip yoruldum öksürük uyutmuyor bir öneri falan alırım nasıl rahat uyuturum
GirlandBoy_Mom Melissayda aşkım göğsüne zeytinyağı sür ince bi havluyla da kapat üstünü ben hep öyle yapıyorum göğsü sıcak olursa öksürük kesiliyor zeytinyağı da yumuşatıyor orayı çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah çocuklar hasta oldumu zor 🤲
Melissayda @GirlandBoy_Mom ay sağ ol aşkım yapayım hemen inşallah iyi gelir valla çok zor ya neresi acıyor ne hissediyor kıyamıyorum 🥲
GirlandBoy_Mom Melissayda rica ederim yavrum ne demek minnoşun iyi olsunda inşallah tez vakitte geçer ya salgın varya bizde öyle hasta olduk hala burnum akıyor düşün 1 haftayı geçti
Melissayda @GirlandBoy_Mom evet ya cidden acaip bi salgın var yine ben olmadım ama banada gelecek gibi inşallah aşkom aminn
Melissayda @GirlandBoy_Mom valla öyle kuzum neren ağrıyor diyorum boğazını tutuyo doktora falan gittik hiç gelemedim buralara