anneoluyorumm13 Melissayda haftaya görüş günümdü aldığım bilgiye göre hastanedeki ultrason cihazı bakımdaymiş haftaya gittiğimde ne olacak acaba randevum ertelenirse çok üzülürüm iple çekiyordum görmek için 😁
Kubra001111 Melissayda ya aynıyız sizle ben 18.haftada gideceğim ama sağ tarafımda sabah kalktığımda ağrı vardı böyle batma gibi sizde de oluyo mu
Ftmnr_35 Benimde 16+4 2 hafta önce görüş günüydü. 2 hafta sonra bizim randevumuz. Cinsiyeti öğrendik. 2. Kez oğlum olacak inşallah 🙏🫶
EbSa Bir hafta sonra 16 haftalık olacağım o zamana randevum var bende çok merak ediyorum 🤭🙈 Haftada yapılan tahliller varmıydı bide ? Daha hiç özele gitmedim ilk zamanlar gerek yok siye devlete gidiyorum artık bi gideyim diyorum ama yapılacak tahlilleri devlette yaptırıp öyle gideyim diyorum 😅
Mavikizkaracocuk Uzunp bende 17. Haftaya girdim de nasil gidiyor acaba ben hiç hamile hissetmiyorum hareket vs de yok sizde durumlar nasıl
Melissayda @EbSa üçlü tarama var sadece canım ikili temizse onuda yapmıyorlar ama özele gidiyorum aldığım paket içerisinde olduğu için yaptıracağım
Melissayda @Uzunp ay inşallah gönlümüzdeki olur benimde bir kızım var bir tane erkek evlat hayırlısıysa sağlıklı olsunda tek duam 🥰
Melissayda @anneoluyorumm13 görüş günlerini büyük heyecanla bekliyoruz resmen iyi ki öğrenmişsin boşuna gitmemiş olursun 🤩
dhabibe_minik 16 +5 den merhaba iki hafta önce dr yüzde 80 erkek dedi iki kızım var nasip sağlıklı olsun da yarın özele gitmeyi düşünüyorum cinsiyet net öğrenmek için hayırlısı olsun inşallah
dhabibe_minik Melissayda çok teşekkür ederim bugün öğrendim çok şükür oğlum oluyor Rabbim herkese gönlündekini sağlıcakla nasip etsin inşallah 🤲🥰