Pinarkorkmazer benim dediğim şey şuydu hala da öyle olduğunu düşünüyorum cevapların çoğunu okudum ve sonuçta herkesin ayrı ayrı nefret ediyoruz dediği şeyleri topladığımızda nerdeyse uygulamadaki her başlıktan rahatsız olan biri var.bunu söylemek kötü birseymiş gibi fikrimi belirttim diye ben de linçlendim üstelik 🤦♀️
ve ayrıca evet bence de haklısınız.testi çekip atmak hiç yaptığım birsey değil bu platformda.ama ben kendi ilk yaptığım testi hatırlıyorum mesela ben de bilmiyordum çok silikti pozitif mi değil mi anlamamıştım hemen Google yazmıştım bazı sayfalardan bilgiler edinmiştim.gün geçtikçe de koyulaşmıştı.belki o zaman ki tecrübesizliğimle bu forumda olsaymışım foto atıp sorardım ben de.bazı yüce gönüllüler de arkamdan laf ederlermiş işte.tabi ki şimdi tecrübeliyim ne Google ne burası sormama gerek yok testlerden anlıyorum artık.hatalı mı değil mi kimyasal mı değil mi artık bilgim var….bilemiyorum bazı arkadaşların kendileri bizzat ilah gibi sanırım hayatta hiç tecrübesizlikleti hayatta hiç hataları hayatta hiç basit hataları basit soruları olmamış demek ki 🤷♀️ ben hümanist olmayı tercih ediyorum,kimsenin kimseye zararı olmasın yeterli benim için.kim ne sorarsa sorabilir bence bu da benim fikrimdi🌸❤️