Almirolie Snql16 12. Haftada Bidaha at bidaha bakayım ☺️bunda çok anlayamadım kese şekli erkek yerleşim yeri kız 12 de söyliyeyim tahmin
LLimonn Almirolie amin canım gerçekten doktor çok önemliii❤️ benimde kalımda hediye muhabbeti var😅 ama daha buna var
Almirolie Julideniz aa gerçekten mi ☺️sağlıkla gelsin kaç haftalık bebiş ☺️yeni ultrason atsanıza bakalıım
tsarioglu Almirolie bacak arası galiba gerçekten bilmiyorum doktor da bişey demedi iyi doktora denk düşemedim
Almirolie Julideniz başka yok muu kız bunda çok görünmüyor ☺️gördün yani net erkek olduğunu bende kızımı 16 da öğrendim o güne kadar hep erkek demişlerdi ben hala seninkini kız hissediyorum 😅😅
Almirolie tsarioglu bacak arası ise pipi sanki o kuzum ya iyi bir özel doktora git cinsiyet için belli olur şuan artık
Almirolie Julideniz ya kıyamam 😂😂☺️bi bakarsın kızmış böyle bir sürprizle karşılaşırsın inşallah ama yinede öncelik sağlık arkadaş olurlar diğer oğlanla ☺️😅attığın ultrason karındanmıydı bu arada canım
Julideniz Almirolie evet karından 31 ocakta muayene kıza dönerse yazarım😃 kızınıza bı hedıye alırım söz 😀
Almirolie Julideniz hahah ya kıyamam biri daha böyle söyledi teşekkür ederim çok tatlısınız ben doğru çıkar yada çıkmaz sadece kızıma sağlık için dua istiyorum ☺️ bu ay bir tahlili var güzel sonuçlansın 🤲🏻