Sazenin Kızlar Direct NEXUS ürünlerini kullanan var mı aranızda? Dijital ve temassız ateş ölçer almayı düşünüyorum ama trenyol yorumlarına da güvenemedim. Tansiyon aleti de evde bulunsun diye almak istiyorum. Bu markayı kullanan var mı? Ya da önerebileceğiniz iyi farklı marka özellikle ateş ölçer var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌸
seyma0661 Sazenin ben nexus aldım henüz kullanmaya başlamadık ama deneme amaçlı kullandım ortam ısısı, alından ölçer özelliği vs gayet tutarlı
U-M_mom Sazenin nexus nebülizatör ve temassız ateş ölçer kullanıyoruz memnunuz güzel marka tansiyon aletini omron öneririm eczaneden almıştım çok memnunum
minikbebegim06 Sazenin ateş ölçer bilmiyorum ama tansiyon aletini omron markadan başka almayın kesinlikle en iyisi
Sazenin seyma0661 şuan 730 küsür sanırım da yarın kupon varmış belki iner daha fiyatı, teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için ✨️
Sazenin U-M_mom omrona baktım evet de fiyatı biraz yüksek evde bulunsun diye almak istemiştim çok ihtiyacım olmuyor, teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için ✨️🌸
asli_13 Ben temassız aldım nexus gayet doğru ölçüyor ateşi de doğru ölçtü hemde ortam ısısını xiaomi termometreyle aynı ölçtü
Ebru387 Kızlar bende nexosun ateş olcerini aldım hem alından hem kulaktan ölçüyor, yalnız doğru sonuç çıkmıyor alından ateş var görünüyor kulaktan 36.8 falan koltuk altı başka ateş olcerim var o da 36.3 anlam veremedim iade etmeyi düşünüyorum
seyma0661 Ebru387 yenidoğan bebeklerde koltuk altından ateş ölçeri öneriyorlar. Ben kendimde hem kulak hem alından ölçtüm ayarını yaparak ikisi de aynı çıktı belki hafif oynamalar vardır
Sazenin Ebru387 36 sonrası noktada bir iki derecelik fark çok yanılma gibi gelmedi bana, vücudun her yerine aynı kan akışı gitmiyor sonuçta
Ebru387 Sazenin Öyle yanılma payi olduğunu bilmiyordum , bebeis gelince yüksek gosterir sıkıntı yasamiyim diye iade edeyim diyordum bende bir sorayım e bebeğe