Edizhr Gizem1504 valla kanı işte vermem heralde artık inşallah 2 hafta sonra herşey yolunda ilerlerse Dr giderim
Gizem1504 Edizhr sağlık ocağında vermek istemiyrm e nabıza geç düşüyor özelde yada hastaneye gidip veririm sen naocaksın peki
Edizhr Gizem1504 valla bende kan verecektim işte ama testlerin ikiside pozitif eğer ciddi bir problem le karsilasmazsam 2 hafta kadar bekleyip gideceğim Dr 6 haftalık kürtaj olmuştum birşeyler yolunda gitmeyince belirti veriyor zaten canım
Edizhr rainof valla yumurtlama çatlama 3 gün üst üste degerlendirdik birinde tutunmuş demekki hayırlısı ile canım
Edizhr busrax_ buna göre kaç haftalık oluyor ki canım son adete göre mi yoksa yumurtalamaya göre mi hesaplanacak
Ervaa2534 Edizhr kürtajdan ne kadar süre sonra gebelik düşündünüz bende 13 aralıkta kürtaj oldum iki gün önce kan verdim 5.72 çıktı bugün yine verdim bekliyorum doktor büyük ihtimalle değerin düşmemiştir hala eski gebeliğin yemi gebelik değildir dedi
Gizem1504 Edizhr bnde düşük yaptım nisanda korkuyrm haliyle 6 haftalıktı inşallah güzel ilerler canım