Gizem1504 Edizhr benim yumurtlama zamanından beri var azaldı 2 gündür ilk test günümde iç çamaşrım ıslanmıştı baya adet sanmıştım
Gizem1504 Edizhr sırt ağrım kızımda yoktu ama şimdi ağrı baya var göğsüm ağırlaştı resmen her hamilelikte bir olmuyor canım
Edizhr Gizem1504 kız ben adet tarihimi de tam hatırlamıyorum düzensiz olunca bir tek yumrtlamaa yi biliyorum ne diyeceğim doktora 😂off yaaaa😞
Altin23 Edizhr burada az önce bir arkadaşın 2 testinde de silik çizgi görüp kanda çıkmadığını okudum inşallah sende vardır Rabbim isteyen herkese versin biri de bana inşallah
Edizhr Altin23 canım ben 7 8 tane test yaptım adetimde gelmedi bide belirtileirn de var insalalh rabbim isteyen dileyen herkese nasıp etsin
Gizem1504 Edizhr ondan önceki ay ne zaman olmuştun canım :) düzensiZ ya keseye göre belki kendisi tarihi düzenler
Edizhr Gizem1504 ay inşallah canım ilk etapta özele giderim ivilli divilli rayına oturtunca devlete geçerim napayım 🤭
Edizhr Gizem1504 ben benim kini daha küçüktür diyorum gitsem de ultrasonda çıkmaz sağlık ocağında kan vereyim dedim işte baklm beta değeri kaç ona göre belki giderim hastaneye
Gizem1504 Edizhr dayanmamız gerek erken daha çünkü bende ya ptesi ya salı giderim sağlık ocağına kaset testim koyulaşmış test yaptım