Ebruaras04 Merhaba, benim özeldeki doktorum ocean mumy verdi onu kullanıyorum devlette de ilk defa muayene oldum bu doktorda decavit verdi acaba ikisi aynı anda kullanılıyor mu bilen var mı ?
Balbebek012 Ebruaras04 doktora sorsaydın keşke bence bizden çok doktoru dikkate al doktoruna danış eğer doktors gidemezeen eczacıya bir danış
Blueeberryy Ebruaras04 ikisini ayni anda kullanmaniza gerek yok ikisinin icindede multi vit var oceanin icinde balik yagida var daha kaliteli onu kullanin
Ebruaras04 Balbebek012 aslında ocean kullanıyorum dedim ama yine de verdi emin olamadım maalesef belki kullananlar vardır diye sormak istedim birde burdan ☺️
Granit Ben decavit yerine multivitamin olarak imom kullanıyorum. Gyneferrosonal ilacı da kullanmaya devam ediyorum demir ilacı olarak. Doktorum da böyle kullanmamı uygun buldu. Kesinlikle doktor bilgisinde kullanın.
Ebruaras04 Granit evet o demir ilacını da verdi yarın başlayacağım inşallah ben şimdilik ocean kullanayım o zaman bitince doktoruma da sormuş olurum teşekkür ederim ☺️
Mejsa İçeriklerine baktınız mı verilen 2 takviyenin de içeriğine bakın belki zaten farklı içeriklidir bilerek vermiştir ortak içerik görürseniz de yüzdelerine bakıp ona göre kullanabilirsiniz