Birmelekbirbebekannesi Saat 3ten beri suni sancı alıyorum ismim Gaye nolr dua edin benim ve bebeğim için
Ozlemsvr Birmelekbirbebekannesi Allah yardımcın olsun. Insllah bir an önce bebeğinde sende sağlıcakla kurtulursunuz.. 💕
HaticeNur Birmelekbirbebekannesi Rabbim yardımcın olsun kolaylık versin inşallah sağlıkla kurtulursunuz bebeğinde sende
KuzeyinAnnesi41 Birmelekbirbebekannesi rabbim bi anda cıkarttrsın inşallah yavrum benim ya sanada bebegimizede sağlık sıhhatlerversin şuan tüm dogum yapanlara dualarımız sizinle😳🙏
Hsrtm Birmelekbirbebekannesi allah yar ve yardımcın olsun canım rabbim bi seste kurtarsın bol bol ayetel kürsü oku
Deletedmom111 Birmelekbirbebekannesi Rabbim yardımcım olsun canım bir sesle kurtarsın inşallah sağ Salim al kucağına 🙏
Zeyna0607 Birmelekbirbebekannesi Allah yardımcın olsun kardeşim Yasin okumuştum sanada gelsin kolay doğumların olsun sen ve sancı çeken tüm kardeşlerimizin
Birmelekbirbebekannesi Kızlar maalesef sezaryenedöndüm ama bende bebeğimde sağlıklıyım çok şükür hepinize çok teşekkür ederim Allahım sizlere hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah
KuzeyinAnnesi41 Birmelekbirbebekannesi servistemisin şimdi nasılsın canım iyimisin bebiş nasıl olsun siz sağlıklı olunda sezeryan olsun fark etmez nasip böyleymiş neskafe falan iç bol bol canım agrılarn için falan
Yaren66 Birmelekbirbebekannesi canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sen serklajlıyım demi canım
Muwahhide Birmelekbirbebekannesi canım Allah bağışlasın , hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏💕 sağlıklı olmanıza çok sevindim ikinizinde 😊 postunu daha yeni gördüm.
Birmelekbirbebekannesi KuzeyinAnnesi41 11:40gibi çıktım canım henüz yeme içme yasak ayağada kalkmadım daha şuan dikiş yerlerimi hissediyorum acıyo ama çok değil çok şükür bebeğimde iyi elhamdülillah çok teşekkür ederim 💞