Fatmaert 37 haftalık hamileyim 3 gündür ishalim var ve tuvaletten çıkamıyorum kesilmesi için haşlanmış patates kola vs vs herseyi denedim ama kesilmiyor tuvaletten çıkamıyorum sizce bebeği etkiler mi hastaneye gitmeli miyim
mervemurat16 Fatmaert doktora görünün sıvı kaybettiğiniz için direnciniz düşer en azından bir serum yapar
Nart Fatmaert ben 27 haftadan 31 haftaya kadar ishaldimgunde 1 defa çıkıyordum sadece probiotikler işe yaramadı. Sonra doktorum progestal fitili bire indirmemi söyledi 2 defa kullanıyordum nornalde o günden beri ishalim kesildi. Ama sizin haftanız daha ilerde doğum yakın olabilir en iyisi doktorunuza danışmanız
Gamomuu Fatmaert gebelik eğitiminde ishalin son haftalarda doğum belirtisi olduğu söylendi. İsterseniz bi doktora görünün.
Fatmaert mervemurat16 gidicem şimdi 3 gündür geçer diye bekledim ama bu kadarı normal değil benlik çok bi sorun yok ama bebeği etkiler diye korkuyorum çok teşekkür ederim
Bo16 Dogum yaklaşmış arkadaşımın doğumu yaklaştığında ishaldi birkaç gün sonra da doğum yapti hamile kaldığımda sormuştum
Fatmaert Bo16 olabilir canım zaten geçen hafta nst de çok fazla sancım vardı haftası erken olduğu için serumlarla durdurmak istedi doktor 3 akşam boyunca serum aldım sürekli şimdi de ihsal başladı
1Ali Doktora görünün muhakkak, kendi deneyimimi söylemek isterim benimde doğumdan önce bu şekilde isalim başladı meğersem vücut kendini hazırlıyormuş çok kısa süre sonra doğumum oldu zaten