newanne___ İyi akşamlar eşim uyuyor ben de sıkıldım öyle bi post açayım dedimm neler yapıyorsunuz evde nasıl vakit geçiriyorsunuz çok sıkıldım artık evden 😕😕
Erkekannisi2 newanne___ 2 oglusum var ve hamileyim yeni , bulantılardan agrılardan , cocuklara yetısmekten bunaldım evde depresyona girmek üzereyim
mcansu newanne___ bizimkiler bu akşam baba oğul gecesinde birazdan evde olurlar muhtemelen oğlum yolda uyur Onu yatırıp bizde dizi açarız çay kahve sohbet muhabbet tavla oynarız puzzle yaparız kitap okuruz ya da sohbet ederiz eşim nöbetteyken izlediğimiz filmleri anlatırız derken 12-1 gibi yatış 😅 gündüz oğlum haftada birkaç gün oyun atölyesine gidiyor o gidince eşim evdeyse dışarı çıkarız ya da beraber yemek yaparız o yoksa komşulara giderim ya da onlar gelir Ben evcimenim sanırım biraz eşimde öyle evde vakit geçirmeyi severiz
Ballisutt27 newanne___ ay evde vakit geçmiyor ki cidden deliricem az kaldı 🤦🏻♀️ hamile pilatesine yazıldım hem aktivite hem doğumu kolaylaştırır diye. Diğer günler temizlik, çamaşır, yemekle geçiyor bir şekilde hiç geçmezse uyuyorum 😂
newanne___ Erkekannisi2 çocuklu hamile olmakta ayrı zordur aynı zamanda ev işleri hamilelik süreci allah yardımcın olsun 🥲evde galiba hepimiz depresyona gireceğiz
Erkekannisi2 newanne___ hani bulantı agrı olmasa alışıgım her türlü idare ederim alıştım , ama ucuncuyu ogrenınce bu yasadıgım seyler üstüne acaba cocuklarıma yetebilicemmi korkusu , beni iyice depresyona soktu, sen galiba daha dpgurmadın ?
newanne___ mcansu ay ne güzel yaa biz sohbet edecek bir şey bulamıyoruz sonu kavgaya gidiyo genelde clwmlfmwöd
Sumeyyeky newanne___ ay yok ne uyuması ya sabah o uyurken o uyuyup akşam eşim gelincehiç durmadı bugün demek daha hoşuma gidiyor 🤣🤣🤣