Gizem9191 Kızlar hamişlik bir yandan bir yandan da her gün ne yemek yapsam düşüncesi beni bitiriyor . Burda birbirimize fikir de vermiş olurız diye düşünüyorum. Menülerimizi yazalım mıııı , sizin evlerinizde ne yemekler piştiiii 🥲🫠
Minnakpopus Gizem9191 valla ben bugün kısır yaptım 🫣 yeter çok şükür. Hamile değilkende bezmiştim ne pişircem derdinden şimdi dahada çok bezdim çünkü kokularda çok zorlanıyorum 🥹
obli Gizem9191 bugün köfte, garnitürlü pilav ve brokoli salatası yaptım şimdiden yarını düşünüyorum bende 🫠
Meltemm21 Gizem9191 bu akşam balık günümüzdü eşime çipura kendime levrek yaptım Bende burda bekliyim yarının menüsü çıksın
Gizem9191 Bende de bu akşam tarhana çorbası, patates oturtma, bulgur pilavı ve salata var arkadaşlar 🫠
petronix Gizem9191 Benim bugün çi börek mercimek çorbası vardı yarın ne yapacağımın derdine düştüm bile😄 5 haftalık hamileyim yaptıktan sonra neden bugün bu kadar kendimi yordum hamur yoğurup açıp kızartarak dedim kendi kendime 🥲
Gizem9191 petronix maşallahhhh gerçekten iki kap yemek yapmaya bu kadar üşenirken sizin maşallahınız vaaar 🥹🥹🫠🫠🫠