Reyhan07  Reglim 3 4 gün gecikti ben bir tane erken gebelik testi yaptım birtane de normal gebelik testi yaptım artimedin testi şimdi ben gebe miyim
TugceOrak Reyhan07 artımed çok fazla yalancı pozitif veriyor kuzum. Forumda yüzlerce kez karşılaştık. İstersen nöbetçi eczaneden başka marka alıp tekrarla ☺️
turangulu Reyhan07 evet canım 🥰 gebesin gözünüz aydın sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallah 🤲🏻
Minikmucizemmm26 Reyhan07 teste göre evet ama sanırım bu marka yanıltıyor diye hatırlıyorum ikisi de aynı marka mı yani insAllah hamilesinizdir ama ikisi de aynı marka ise direk kan verin isterseniz ya da yakında nöbetçi eczane varsa yneiden test yapın
Kartanesi-24 Reyhan07 bence siz şimdi tam olarak gebesiniz hadi hayırlı olsun 😁🥰🤲🏻 İki testin de yanlış çıkacağını düşünmüyorum ama tabi kan verin siz yinede hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🏻
TugceOrak Reyhan07 mutlaka tekrarla bebeğim başka markayla. Forumda arayabilirsin artımed çok sıkıntılı bir marka.
TugceOrak Kartanesi-24 kuzum marka çok sıkıntılı ama. Başka marka olsa ben de kesin derdim ama artımedle yüzlerce kadın yalancı pozitif gördü sonra üzüldü. Arkadaşı üzmemek için kesin konuşmasaydın keşke
Kardelen_nur Reyhan07 net bir sonuç diyemeyiz çünkü hem testler yanıltıcı olabiliyor hem de test sabah ilk idrarla yapılıyor