gizzzy Tedavi ile hamile kaldım zor uğraşlar sonucu. İkiz gebelik oldu ancak biri en başından beri gelişmeyecek dendi ve öyle de oldu kalp atışı bile duyulmadı. Kesesinde zamanla kanama oldu ve 10 haftalık olduk şuan aşırı aşırı kanama ile 2 haftadır hastanelik oldum. İçeride hala kanama var. Doktor inşallah sağlıklı olanı da sürüklemez diyor. Lütfen benim için dua edin sağlıklı olan bebeğime birşey olmasın 😔
Deletedmom2232 gizzzy canım üzülme İnşallah iyi olursun doktor kontrolünü elden bırakma sakın Rabbim yardımcın olsun
Alp-oyku123 gizzzy canım Allah yardımcın olsun insallah moralini yüksek tut ama benim akrabam da ikizdi.birisi gelişmedi ama diğeri şükür doğdu sağlıklı üstelik şuan 10 yaşında bol bol dua et doktorunun dediklerini yap duam seninke🙏🙏🙏
Pszge Rabbim korusun inşallah sağlıklı olur rızkı varsa her türlü geliyo canım üzülme dicem illaki canın sıkılır
Blues Rabbim yar ve yardımcınız olsun ben de 27 haftalığım kanamam başladı benimde bir haftadır ne tür bir sancı var acaba ben WC’ye çıkacakmışım gibi hissediyorum ama yok öğle bir değişik ağrı Rabbim Şafi adının hürmetine bizi ve bebeklerimizi korusun 😢
Vefas Rabbim şifa versin 🙏 Progestan verdimi doktorun ? Düşük ignesi vurdular mı ? Saglıklı cenin tutulur diyorlar hayırlısı olsun