Jasmine2426 Sumeyyeky bana dediki bebeğin kafası geçecek kadar açtım nerdeyse dedi dayandın bi şekilde dedi en son bağırmıstım , dayandın doğurursun dedi dedi de ben iyice korktum
Sumeyyeky Jasmine2426 he bana da 5 kilo olsa doğurursun dediydi 2 santimde açılman var dedi eve gittim suyum geldi geri bi daha hastaneye gittim 🤣
Vlog1345 Jasmine2426 benim ki o kadar bile sürmedi doktor sadece parmağının ilk boğumunu sokabildi orda kaldı öyle bir vücud kasılması yaşadım ki bi an öyle kalcam sandım 🥲
Jasmine2426 Vlog1345 anladım böyle duıdumlarda sezeryan daha iyi olur sizin için direkt sezeryan diyin
Vlog1345 Sumeyyeky normal doğumun alttan dikişini kötülüyorlar makata kadar dikiş atıyorlar oturamıyorsun diyorlar, suni sancıya ölüm gibi diyorlar. Sezaryene 1 ay felçli gibi yatıyorsun diyorlar. Hayır başka doğum şekli varsa öyle doğurmak istiyorum artık 😂
Jasmine2426 Vlog1345 alttan dikiş değilde suni sancıdan korkuyorum ben dikiş çok hissedilmiyormuş sonrasında tabi acı olur her doğumun farklı acıları var maalesef hangisi sağlıklı ise bizim ve bebek için o olsun🫶