meryemtekin Ayy kızlar pazartesi il doğumuma gidiyorum zorunlu sezeryan olcak özelde ,şimdiden korkuyorum uykuşarım bölünüyor acaba yapabilecekmiyim . Kendim hemşireyim bu arada kaç doğuma girdim ama kendimde farklı ,ya uyuşmazsa çok korkuyorum
Talentedmom meryemtekin aslında bu süreci sen daha iyi bilirsin sağlıkçısın herhangi bir sıkıntı olmaz merak etme sakin düşün panik yapma hiç bir şey hissetmiyorsun zaten seni kontrol ediyorlar spinal mi genel anestezi mi
Esum48 meryemtekin once kendin sakin olmalisin canim ben cok rahat girdim doguma hatta makyajimi filan yapip gittim hic gergin degildim uyusmama korkusu bende de vardi ama igneyi vurduklarinda soruyolar zaten hissediyo musun diye vurur vurmaz hemen ayaklarina dogru karincalanma hidsediyosun. Doguma nasil girersen oylr cikiyormussun benimle beraber giren bi kadin vardi cok gergindi genel anesteziyle yapti ayni asansorde geldik anne annree diye sayiklayarak agliyodu rahat girersen hicbisey hissetmezsin☺️
Talentedmom meryemtekin kendi kendine sakin olucam herşey çok güzel geçecek de olumsuz düşünmemeye çalış ve bol bol oku ben ameliyat başlayana kadar hep okudum hep dua ettim ve korkmadım inanki ben de çok paniklerim diye düşündüm Allah yardım ediyor gerçekten