SalihaHakanetin Safiye-44 evet adet gününe kadar kalan tetstlerimi yaptım hep koyulaştı iyice atıyorum bakın
Safiye-44 SalihaHakanetin Ay çok güzel 6 gün kala böyle birde 😊umarım benmde pozitif çıkar ya benm tereddüt ettiğim femara ilacı mi geciktirdi umutlanmaktan korkuyorum
SalihaHakanetin Safiye-44 ay evet var gibi ☺️☺️☺️🫶🏻🫶🏻💕💕🍼adet gününe kaç gün var 2 gün sonra tekrarla istersen ama erken gebelik değil sanırım
SalihaHakanetin Safiye-44 ay ay ay adetim geçti demiştiniz demi ayyy inşallah vardır 2. Çizgiyi gördüm ben şuan silik ama geç döllenme olabilir erken gebelikte daha net çıkabilir eğer varsa imkan predictor ile yapın yada kan verin 🤲🤲☺️☺️☺️☺️🫶🏻🫶🏻
Safiye-44 SalihaHakanetin k Kuruma çizgisi vs olabilirmiki yarın mi denesem acaba pazar bakm diorm yada kan vercem.garanti.olsun
Safiye-44 SalihaHakanetin Dün yaptım akşama doğru ilk 5 dk çıkmadı sonradan gördüm bunu 1 saat sonra bakym dedim böyle
SalihaHakanetin Safiye-44 ben 2 gebelikte de onu kullandım beni yanıtmadı en iyisi diye biliyorum yada kn vermek daha uygunsa öyle yapın hem pazartesiye kadar dahada artar inşallah betanız dua edicem 🤲🤲🤲
SalihaHakanetin Safiye-44 inşallah vardır dua edicem olmassanız pazartesi kadar zaten olma ihtimali yüksektir inşallah 🤲
SalihaHakanetin Safiye-44 yani 2 kez yumrtlama oluyor diyorlar ama ben dediğim gibi 2 gebelik bununla öğrendim ki sizin adet gününüz de geçmiş zaten adet olmadan tekrar yumurtlama görülürmü bilemiyorum açıkcası