Sandyy Kızlar detaylı ultrasonda bebeğin safra kesesi ters yerde dendi olması gereken yerin tam karşısında duruyormuş. Böyle bişey ile karşılaşan duyan varmı ?
bulutunannesi33 Sandyy doktorunuz bılgı vermıstır ben yasamadm ama tum organları ters yerlerınde olan ve gayet saglıkla hayatlarına devam eden ınsanalr var
Sezgin Sandyy benim de safra kesesini göremediler bebeğimin ama kendi doktorumuz kafaya takmayın safra kesesiz doğan çocuk çok nadir dedi. Ama ters tarafta olmasını bilmiyorum canım geçmiş olsun.
Sandyy bulutunannesi33 bilgi verdi şöyle sorun olmaz herşeyi iyi fakat yurt dışında yapılan kan testini istiyorum yine de dedi..
bulutunannesi33 Sandyy ozelemı gıdıyorsunuz bence bırde devlettekı bır dotra gıdın arastrma hastanesı unıverste hastanesı yada
Sandyy bulutunannesi33 evet özele gidiyorum.. Devlet ilerleyen haftalarda almıyor diye biliyorum ama..
bulutunannesi33 Sandyy bence smdı alırlar baska dktrada gdn 2500-3000tl verılxek bı test ıcın tek doktorda baglı kalmayın ılla yapılcaksa zaten yptrrsın feda olsn ama baska dktrlrada gorun
Sandyy Sezgin teşekkür ederim canım. Benim doktorumda risk görmedi tek basina bu bişey ifade etmez dedi başka bir sorun da görmedi ama o kan testini yaptır dedi.
Sandyy Hartkc teşekkür ediyorum. Bir risk veya herhangi bir sendromdan şüphe duyulmadı. İcin rahat etsin istersen yaptır dedi doktor.
Sandyy bulutunannesi33 gittim bugün bana bırakıyor risk görmüyor sadece için rahat istersen yaptır sonuc yüksek ihtimal temiz gelecek dedi .