Crown23 Dilaraa55 yani hicbisey belli olmuyor daha çok kücük 12 den sonra daha net belli oluyor bebekler
Dilaraa55 Crown23 Canım zaten tahmini olan varsa yazmışdım yukarda tahmininiz yoksa zaten posta yazmanıza gerek yok ufakmış büyükmüş ultrason nasıl fln bunlar için yazmnıza gerek yok tahmini varsa bilinçli olanlar yazsın ☺️
Esra11_10 Crown23 ben de diyorum öyle ama sonra tersliyorlar beni küçücük bebeğin kolu olulmamış cinsiyet sormak biraz saçma
Dilaraa55 Sila41_ Canım valla bilmiyorum olabilir aslında özele gidiyorum yani türkiyeden değilim tabiki türkiyedeki cihazlar çok daha farklı avusturyada kaliyorum bu resmi alabilmek için bide para veriyorum 🥲😅 ama dediğin gibi kalitesi düşük
Crown23 Dilaraa55 ay Allahım yarabbim böyle siz insanları tersleyecekseniz nolur post açmayın bilinçsiz bir şekilde ya ne kadar itici bir konusma tarzıdır bu az önceki bayanada terslenmişssiniz utanın biraz terbiye
Sila41_ Dilaraa55 olsun önemli değil şartlar neyse ona uyuyoruz hepimiz sağlıkla kucağına al inşallah canım benimm🥰
Sila41_ Dilaraa55 olsun önemli değil şartlar neyse ona uyuyoruz hepimiz sağlıkla kucağına al inşallah canım benimm🥰
Dilaraa55 Crown23 Ay pardon da onun bana yazma şeklini gördünmü yani anlamiyorum yok nasıl usg resmi cart curt size itici geliyor olabilir ama anlamiyosan boş yazma demek istedim bilmem anlatabildimmi çok ufak olduğunu bende biliyorum bunu yazmana gerek yok
Dilaraa55 Esra11_10 Ya siz delirdiniz heraldee tahmin istedik sadece tahmini olmayan yazmasın bu posta arkadaşlar 😂
Crown23 Dilaraa55 tamam canım doktorun sana zamanı geldiğinde cinsiyetini söyler zaten o zaman öğrenmiş olursun 😂
Akidesekeri11 Dilaraa55 peki çok ufak olduğunu ve ultrasonda da bir şey anlayamayacağımızı bildiğin halde neden soruyosun. Yani neye göre tahmin etmeliyiz? Mesela desen ki bulantım var kız diye bir tahmin yapabiliriz ama kendi kendimize kafadan atmak olur bence
Dilaraa55 Crown23 Aynen öyle yaparım canım bazı arkadaşlar yeterinçe bilinçli bakarsın onlar yapıverir tahmini size düşmedi yani 😚
Dilaraa55 Akidesekeri11 Atiyorum kese veya duruş şekiline göre bazıları keseye göre tahmin bile yapiyor okumuşdum daha öncede ve doğru bilende oluyor
Crown23 Dilaraa55 aynen bazı arkadaşlar okumuş doktor çünkü hemen söylerler sana tamam evet tahmin isteyebilirsin bu gayettttt doğaaall bende istedim 12-13.haftalarımda tabiki ama kimseye böyler bir uslupla cevap vermedim vermemde
Crown23 Dilaraa55 farkındaysanız en başta siz terslenmişssiniz o yüzden ben size nasıl davranırsanız öyle gelmişim benim size eyvallahım olmamış yani size iyi akşamlar umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙂