Meltemanneolsun Merhaba kizlar ben bu suruptan aldım ama hiç sormadim doktora nasıl kullanacak ben bunu aç mı tok mu sabah mi aksam mi
Srp53 Meltemanneolsun Ben sabah aç karna iiçiyordum. İçinde ölçeği var başına kadar doldurup içince bir saate etki ediyordu bana.
irser Meltemanneolsun duphalaci lavaboya ciktiktan sonra cok fazla kullanmayin isterseniz yani aliskanlik yapmayin bagirsaklari tembellesturiyormus ben bi kasik iciyodm ama yeterli degil tabi yiyeceklerle destekleyebilirsiniz portakal mandalin gibi lifli gidalarla
Srp53 Meltemanneolsun o etmezse bir de magnesiee calcineyi deneyin duphalac biraz gaz da yapıyor diğerinde böyle sıkıntılar yok
hatice-c6 Ben hastanede yatarken içiyordum ölçek kabıyla öğle yemeğini yedikten sonra içiriyolardı bana
Tosbalak Meltemanneolsun bende yeni kullanmaya başladım erken doğum riskin olduğu için kabızlık tehlikeliymiş. sabah yada akşam aç yada tok hiç farketmez dedi doktorum. Kullanım içinde iki günde bir önerdi ama ben birkez içince 3-4 gün etkisini gördüm o yüzden haftada 2 içmeyi düşünüyorum