Nuranca 27+2 de ciğer geliştirici oldum . Bu direkt erken doğum yapacağım mı demek oluyor. Kanamam vardı daha öncede erken doğum olunca yapalım dedi doktorum. Kanama durdu çok şükür. 36-38. Haftalara kadar duran oldu mu böyle olup
Sevgikaya1525 Nuranca 30 haftada ciğer geliştirici vuruldum çnkü erken doğum riskim vardı sonra gelmedi oğlum 41 de doğurdum
Zehra_unl06 Nuranca evet ben 26 da ciğer geliştirme ignesi oldum 34 36 .haftalarda da sancım geliyordu sürekli sancımı durdurup bekliyorduk 38 de doğru oğlum çok sukur
Nuranca Aslaninannesi_ ay maşallah sanki heran gelecekmiş hissini bi türlü atamıyorum allahım zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Nuranca BetulMom ay maşallah çok güzell. sanki heran gelecekmiş hissini bi türlü atamıyorum allahım zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Nuranca Nhrr ya içimi rahatlattınız Allah razı olsun. sanki heran gelecekmiş hissini bi türlü atamıyorum allahım zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Aslaninannesi_ Nuranca o dönem öyle oluyor canım ayaklarını yüksekte tut iğneden sonra bebeğin hareketleri çok azalacak korkma sakın bide tuzlu yeme inanılmaz şişiriyor kortizon olduğu için
Sevgikaya1525 Nuranca senden de Allah razı olsun cnm ztn bu dönemde moral çok önemli 🥰bol bol dinlen beslenmene dikkat et bol bol ayaklarını yukarı kaldırıp uzan stresten uzak kal inşallah miniş bekler 🥰