Anneolmak38 Songlkaraduman Tugce1803 Bu arada normalde 24 güne adet oluyorum buna göre hesapladığımda adetime 2 gün var ama son 3 aydıe 27 güne bi ne zaman adet olcgmı kestiremiyorum :D 27 güne hesapladığımda adetime 5 gün kalms oluyo. Adetim çok düzensizleşti
Tugce1803 Anneolmak38 eşlenmiş baya benim 31 günde bir oluyo düzensizlik için bi doktora görünebilirsin
Sidelya Anneolmak38 4+4 çıkmıştım. Evet kasık ağrım bel ağrım vardı adet olacak gibi. 8+5 olduk hala karnım ağrıyo ara ara. Aşeriyodum çok fena iştahım açılmıştı. Göğüslerim yatakta dönünce bile acısından uyandırıyodu beni çok acıyodu. 😬
Krasivyy Anneolmak38 aslında 5 altı gebelik yok demektir ama değişiklik olduğunu düşünüyosanız beklenen reglinizden sonra yapın kan testi net sonuç çıkar
Anneolmak38 Krasivyy. Cumartesi adet olmam gerekiyo zaten her ihtimale karşı pazartesiye randevu aldm yne kan vercm, ultrasondan muayene olcm. Adet olursam randevuyu geri iptal etcem ama inş olmam inş bebeğim benimledir
Muzaffer Anneolmak38 kimyasal gebelik nedeni ile keseyi görmeden bazı hastaneler hasta dosyası bile açmıyor arkadaşım .
Muzaffer Anneolmak38 yok kuzum 😂 Bana dosya açmadılar onu hatırladım direk yazdım işim vardı kısa net . Arkadaşım kelimesinde terslik nereye çeksen gidiyor . Ben kimseyi incitmem . Emin ol
Fatma9438 Anneolmak38 ablam da ilk testleri 0.2 idi , son gebelik testinde 1.7 geldi 3 gün sonra gebe olduğunu anladık HCG değeri yükselmişti umutsuzluğa kapilma inşallah vardır
Anneolmak38 Fatma9438 İnşallah amin 1.7 iken 3 gün sonra kaça çıkmıştı peki bu değer hemen tavanmı yapıyor :) inş benimde öyle olur
Fatma9438 Anneolmak38 Geçen hafta cuma 1.7 Bu Çarşamba 9.78 Bugün ise yani cuma 26.57 yükseliyor canım dert etme
prensleriminannesii Anneolmak38 ilk hamileliğimde benimde 2.0 cikmsti doktor hamile değilsin dedi ama ben hamile olduğuma inanıyordum aralıklı kan testini tekrarladm ve yükseldi benim seninde yükselir inşallah
Anneolmak38 prensleriminannesii İnşallah aminnn 2.0 çıktığında adetiniz gecikmismiydi? Yoksa Adetten öncemi yaptırdınız merak ettim :) ben adetime 2 gün kala yaptırdm normalde 24 güne bir adet olan biriyim ama son 3 4 aydır 27 29güne bir oluyorum adeti ne zaman olacağımı kestiremiyorum. Tahminime göre yarın olmam gerekiyor. Ama diğer ayşarki gi i 29 güne 27 güne olursam daha adetime 4 gün kalmıs oluyor anlayacağınız kan tahlilini çok erken yaptırmışım :D
Derinnge34 Anneolmak38 adetime 3 gün kala 2.17 çıkmıştı yok dediler ama öncesinde hep 0 çıkıyodu ben inanmadım yinede bekledim günüm gecikince tekrar yaptım 476 olmuştu bir hafya sonra 🙈
Anneolmak38 Ebrarrr 3 adet test aldm hastaneye gidene kadar sabah hergün tekrarlıycam bugün yaptım daha koyu çıktı :) yarın sabah ve pazar sabahında yapcam amaç değer arttıkça zaten testte koyulaşıyor onu kontrol ediyorum. Pztside zaten hastnye gitcem