Mrymatls Kardelennnsen 38+4 üz 3800 gr 3 gün önce nişanım geldi dün gece oldu yalancı sancım ama düzenli gelmiyor nst de normal siz neler yapıyorsunuz doğum başlaması için?
FNK Kardelennnsen 38+6 öyle bekliyoruz bakalım, doktorum bebişin durumuna göre 39 da suni ile başlatabiliriz dedi
Sumeyyeky Kardelennnsen 38. Haftada çatı muaynesi sonrası nişanım gelmişti 40. Haftada çatı muaynesi sonrası suyum gelmişti bol bol çatılarınıza baktırın 😁 sağlıkla gelsin bebişleriniz çok duygulandım bir an hamileliğimi özlemişim ❤️
Kardelennnsen Mrymatls hurma ilişki yürüyüş herseyi yapıyorum bence onlarla alakası yok gelcegi zaman geliyo
FNK Sumeyyeky benim çatı muayenesinden sonra önce olan akıntılarım bile durdu tam tersi etki oldu utandı geri kaçtı heralde hahah
Sumeyyeky FNK ay öyle bir şet var bu arada doktor bana akiama doğurursun demişti ikk çatı muaynemde ben stres mi yaptım nolduysa doğuramamıştım baya öylr bekledim ne sancı ne bişey tamamn psikolojik
secretgarden07 Kardelennnsen bu 2.gebeliğim. 40+3 den selam. Her şeyi yapmama rağmen hiçbir belirti yok. Yarın kontrol var bakalım ne olacak. Ptesi 4100 gramdı 😞
Kardelennnsen secretgarden07 hastaneden geliyorum hiç acı hissetmiyorum ama sancim çıktı acilmam varmış 1 saat sonra tekrar gidicem