Serap09 Eylul41 acilma olmuş ve bnim sancim geldi yarim saatte bir nefes aldırmayan şükür bebeğim iyi en yakın zamanda gelir umarım oda evimize sagsalim
Eylul41 Serap09 gelir gelir insallaj en gec 2 3 hafta sonra kavusmusz olursunuz. Sezaryanmi oldun normal dogum mu
Serap09 lilii4 şuan güzel gidiyor dedi emme refleksi mevcut aranıyor ağzını açıp kaka yapmis mama yiyor çiş yapıyor sadece ağızdan boru var burundan nefes alıyor şükür
mucizemgelsin61 Serap09 Peki sancınız geldiğinde neden hemen doğuma almadılarmı mesela sabaha kadar sancı çekmişsiniz eminim çok zor olmuştur sizin için ama bebişiniz geldiğinde unutursunuz Allah unutturur yaşadıklarınızı inşallah bundan sonra herşey güzel olur gönlünce olur🌸 ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
Eylul41 mucizemgelsin61 açılma olmasını beklemişlerdir sanırım ya da bebegin dogum kanalina girmesini .
Serap09 mucizemgelsin61 kusma olunca zehirlenmiş olacağım dusunuldu o yüzden nts temiz çıkıyordu sancilarim dayanılmaz hal aldı alttan tuselediler ve açıklık baktılar ve açıklık olmuştu rahim patlar dedi dikişler bebek kafası ordaa idi ve hayati risk aksi gibi rahim boyum 29 mm olmuştu nts temizdi işte ama ben hissediyordum hastane inledi
mucizemgelsin61 Keşke dün doktora sorsaydım bende bi anda açılırsa ne olur diye dün hastanede kaldım da baya sancılarım çıkmıştı yatırdılar sonra düzene girince akşam taburcu oldum. Yatış verilseydi dahamı iyidi acaba bilmiyorum 😔
Serap09 Eylul41 sanci çekerken çok yoruldum 15 saat sabah olmasını bekledim sabaha kadar kustum normal dogum yapamazdım sezeryanda bile şuan zorlandım kanamam çok ve balon koydular vajen girişine iki ünite kan yedim şuan kabiziim ve nefes alamıyorum gaz desen sanci yapiyo
Serap09 Eylul41 doktorum dikisi açıp normal yapalimmi dedi kabul etmedim bebek küçük diye hayır küçük değil dedi merak etme dedi ama riske atmak istemedim
lilii4 Serap09 çok şükür hiç canını sıkma sağlıkla çıkar gidersiniz evinize stresin bitti kavuştun bebeğine :)
Tugbayrakdar mucizemgelsin61 Ya doktoruma bu konu da bisey de diyemiyorum haklı çünkü oturduğum yerden bile zor kalkıyorum gücün yetmez sıkıntıya girebilir bebek falan dedi korktum iyice bisey diyemedim sürece göre hareket ederiz şimdilik kesin birsey yok ama kafaya takamicam daha fazla sağlıkla kavuşalım tek istediğim o aylardır ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor ne korkular panik ataklar sonu güzel bitsin değer hepsine sağlıkla zamanında alalım inşallah kucağımıza 🌸🌸
myangelson mucizemgelsin61 beni de sağlık ocağı sevk edecek tansiyonlarim çok yüksek seyrediyor diye. Ama ilçe devlete gideceğim doktor kabul ederse. İlaç verirse benim perinatoloji merkezde ona sormadan kullanmak doğru olur mu onu da bilemedim perinatolojiye gitsem baya uzakta bir de normal randevulu gittiğimde bile baya bekliyorum böyle gidersem benim için daha sıkıntılı olma ihtimali de var ne yapcam hiç bilmiyorum ya 🥴
Serap09 lilii4 şükür bebeğimle evimdeyim emmeyi bilmiyo biberon ile 35 ml dinlene dinlene besleniyor şükür solunum sıkıntımız yoktu hastanede 11 gün kaldık çıktık
lilii4 Serap09 yaaa çok sevindim sağlıklı olsun da biberonla beslensin az kalmışsınız hastanede maşallah mutlu oldum senin adına🙂 dikişlerin falan nasıl sen nasılsın
Serap09 lilii4 dikişler bugün alındı tabiki yanıyor zorluyor ama bir şekilde guclu olmak zorundayım bugünlere şükür kuvezde 1 gece kaldı 10 gün anne uyumda kaldık süt sağmak bni bitirdi henüz tam kavrayabilme yeteneği yok yavrumun 2 saatte bir biberon ile besleniyor şükür iyiyiz