mucizemgelsin61 Benim bebiş kafasını çok dayamış baskılıyormuş dikişe doğru her an açılabilir diye korkuyorum hissediyorum zaten bazen canımı acıtıyor yürürken kalakalıyorum olduğum yerde.. sizler ne durumdasınız?
Fatmayarennn mucizemgelsin61 bende 28+5haftalığım bana da heran doğabilir gibi geliyor çok baskı yapıyor bi kaç gündür hareketleri azaldı sadece dikiş tutuyor şuanda benimkini
myangelson mucizemgelsin61 bende 30+0 haftaligim bugün aşırı dikislerde baskı hissediyorum yemek falan yerken dikiş batıyor hareketler baya aşağıda makatta falan hissediyorum resmen o kadar oldu 🤦🏻♀️ en son 2 hafta önce muayenede 38mm di rahim ağzı ama akşamına acillik oldum orada 28 falan ölçüldü şuan kısaldı mi acaba diye düşünmeden edemiyorum 🥲
Fatmayarennn mucizemgelsin61 ayın 27 sinde gidicem randevum o gün olabildiğince ayakta kalmamaya çalışıyorum
mucizemgelsin61 Fatmayarennn Yani eşimle arabayla dışarı çıkmak dışında asla dışarı çıkıp gezmedim yakınımdaki markete bile sayılı gitmişimdir çoğu zaman evdeydim çok yattım ağır iş yapmadım birde çok yavaş hareket ettim kısıtlıydı yani yavaş yürüyorum eğilmemeye dikkat ediyorum ama eğilirsem dikkatli eğilip kalkıyorum falan öyle çokda hareketsiz kalmadım tabiki oda iyi bişey değil çünkü
Fatmayarennn mucizemgelsin61 bende sizin gibi kısıtlı hareket ediyorum arabayla gidiyorum gideceğim yerlere çok hareketsiz kalmak da istemiyorum kan pıhtılaşmasını tetikler diye inşallah sonuna kadar gideriz vaktinde alırız kucağımıza inşallah
melosunbebikosu Serap09 aaa geçmiş olsun iyisinizdir inşallah bebekte siz de 😇 neden 33 de geldi minnoş suyunuz mu geldi acaba yoksa sancılar mı
myangelson Serap09 aaa gözünüz aydın çok şaşırdım her ikiniz de nasılsınız ? Neden doğum oldu acaba daha geçen gün konuşmuştuk şaşırdım görünce 🥲
Serap09 richgirl10 bebisim şükür iyi kuvez ici nefes alıp veriyor sadece ağzında hortum var bnm çok gaz sancim var
Hshshzgsghzhshs Serap09 aaaa doğum mu yaptın canım hayırlı olsun nasılsın bebiş nasıl kaç kilo doğdu bebiş
Serap09 melosunbebikosu sanci geldi Allah razı olsun rahim boyum 29mm di acilmam başladı sanci ile birlikte kusma ter basmasi
mucizemgelsin61 myangelson Sizin iyimiş ya benim en son 14 dü ama doktorum bikaç seferdir ölçüm yapmıyor sona yaklaştım diye heralde
Serap09 myangelson Allah razı olsun gece kustum o kusma sonrası tansiyon gitti ter bastı acile zor yetiştik acilma olduğu için doğum olmak zorunda kaldı yoksa dikiş rahimi patlatiyomus iki ünite kan aldım bi anda oldu hersey kısmet 35 i göremedik ama şükür iyiyiz evime alıp gideceğim günleri beklicem bakalım dua edin