i_srcb Sevgili hamişlerim selamlar 21. Hafta içindeyim toplam 7.5 kilo almışım siz kaç kilo aldınız ben bu 2 ayda birden 4 kilo aldım çok iyi gidiyordu :((
Cnhavva i_srcb ayni haftadayiz bende baslarda 3 kilo vermistim simdi toplam 7 kilo almis oluyorum bende son zamanlarda birden aldim karnim da cok yoktu birden cikti
TKumsall i_srcb 25. Haftada 55 kiloydum 15 kilo almıştım 10 gündür hastayım tartilmadim ama zayıfladım yemek yiyemedigim uzerine bide kustuğum için 28 haftalık olcam şimdi gene alırım muhtemelen bebek buyudu çünkü baya😅
tgcaizg i_srcb 20 haftaligim . 1 kilo almışım şimdiye kadar . Umarım böyle devam ederim . Zaten koku hassasiyetimden bişey yiyemiyorum pek
i_srcb Busraa41 ayy ikiz bir de maşallah ya ben çok kilo almışım o zaman :( çok hamur işi yedim ondan mı acaba doğumda ne kadar gidiyor bebekle acaba
mucizem2304 i_srcb ben de sizin gibi hızlı aldım ellerim ayaklarım şişti hamur işi ve karbonhidratı kesince normale dönüyor dikkat edin hamilesin ye diyenlere bakmadan sadece çocuğa kilo aldıracak şeyler yemenizi tavsiye ederim. Kilo alımını normale dönene kadar durdurmak lazım sağlık için 😊
Busraa41 i_srcb Bencede kesinlikle aşırı yağlı şeylerden karbonhidratlı besinlerden az az tüketin son haftalara yaklaşırken özellikle. Bebeğe faydalı olacak şeyler tüketin
mucizem2304 i_srcb verebilirsiniz tabi çocuk zaten proteinli şeylerden kilo alıyor hiç fazla yemeye gerek yok karbonhidrat sınırlandırın magnezyum ve vitaminlerinizi düzenli kullanınca açlık kalmayacak
Songulsdd i_srcb ilk 6 ay 10 kilo aldim yiyordum sonra bu boyle olmaz dedim saglikli beslendim ve 2 gunde bir yurudum almamaya basladim sadece bebek aldi hareketlilik ve ekmek tuketmezsen almazsin
Aysenurs5 23+2 haftalık hamileyim 3.5 kg aldım, doktorum fazla almamışsın ama almak zorunda da değilsin dedi moralim bozuldu açıkçası, 9 ay boyunca hiç kilo almayan varmıdır ki