Beyzaaldemir Kızlar fetal dna için ayıracak bütçem yok fakat yaptırmakta istiyorum. Eskişehir Üniversite hastanesinde 444tlye yapıyorlarmış. Detaylı bir test olmadığı için mi bu fiyata yapıyorlar bu konuylu ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Elis27 Beyzaaldemir aynı şeylere bakıldığını okumuştum sadece cinsiyeti öğrenemiyorsunuz galiba eğer yakinsaniz bence gidip yaptırmak çok mantıklı sadece orası yapıyormuş malesef keşke bütün her yerde yapılsa ozellerde 16 bin TL den başlıyor galiba
ipos Beyzaaldemir hayır gayet detaylı yapıyorlar 130 hastalığa bakılıyor. Bursa’da bir merkeze gönderiyorlar. Telefonla bilgi alın bilgi verirler ben de orada yaptırdım sonuçlar bir ayda çıktı. Sgk yaklaşık 15.000₺ civarını karşıladı
Cozdmr Beyzaaldemir benim kuzenim yaptırdı orda. Ama şartları var mı bilmiyorum. Onun ikili testi cok yüksek riskli cıkmıştı bide tüp bebekti.neyseki testleri temiz cıktı. Bi araştır istersen
dilaraates Beyzaaldemir ben orada yaptırdım 80 den fazla hastalığa bakıldı gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin
Beyzaaldemir Elis27 aynen öyle fiyatlar baya yüksek olduğu için ben de böyle bi alternatif buldum ama istedikleri bi şart falan var mı bilemiyorum
Elis27 Beyzaaldemir yokmuş sanırım yaptıran vardı farklı uygulamaydi burda yaptıran da varsa yazacaktır bilgi verirler cnm
Beyzaaldemir dilaraates herhangi bi şartları var mı direkt gidip yaptırdınız mı ve cinsiyet bilgisi verdiler mi?
dilaraates Beyzaaldemir benim ikili testim felan normal gelmişti ben doktorun önerdiği için yaptırmıştım
dilaraates Beyzaaldemir şartı yok randevu aldım gittim neden yaptırıyorsun dedi doktorum önerdi dedim yapıldı
dilaraates Beyzaaldemir ben 12. Haftada yaptırdım cinsiyeti 14 te öğrendim o yüzden sonuç daha çıkmamıştı