Sevimaltnn Merhaba kolay katlanır, çift yönlü kullanım ,Puseti ayrı kullanabilen ,Çok ağır olmayan bir bebek arabası arıyorum tavsiyeleriniz nedir
babyandmomy__ Sevimaltnn ben progo ultimate aldım henüz beneğim doğmadığı için deneyimlemedim ama puseti çıkarıp takması kapanıp açılması vs çok rahat geldi bana aşırı ağır da değildi
biranne_birbebek Sevimaltnn bende aynı özellikleri istiyordum epey araştırıp baktıktan sonra kraft kenya aldım. Çift yönlü, kolay katlanıyor, çok ağır diyemem sanırım 8 kg civarı. Puset de oto koltuğu oluyor yanılmıyorsam puset 3-3.5 kg civarıydı. Henüz kullanmadık ama ben sevdim inşallah bebişim de sever🥰
Bebisiminannesii Sevimaltnn bende çok kararsızım, travel mi kabin boy mu alsam diye. İlk bebegimde 3 in 1 kraftin bebek arabasını aldim 3 yil.kullandim market alisverisimi bile ona koyuyordum altina sonunda lastikleri yarıldı:D ama bana çok bile dayandi. Gerçekten çok sağlam ve bebek icinde konforlu oluyor ama anne icin kabin boy kolay giden bir araba olmasi daha iyi sanirim ben hafif bisey tercih edeceğim bu kez.
Tosbaaamm Sevimaltnn şöyleki bebek 40 gun yeni dogan ama iki sene bebek oluyolar ve emin ol travel alanlarin cogu pisman hantal oluyor hepsi bu dedigim tam yatabiliyor puseti var kolay acilip kapanir hafifdir iki yonden de surebiliyorsun arabayi senin tercihin tabiki ama nacizane fikrimi soyledim ❤️
Beybyi Ben travel sistem aldım henüz kullanmadım ama çok güzel daha ilk defa kullanacağımız için biraz tecrübesiziz sonuçta
Minikfasulyem_1 Sevimaltnn ben kraft kenya aldım henüz nasip olmadı kullanmak ama şöyle söyleyeyim evet çok hafif değil biraz ağır bir araba ilerde zorlayabilir beni ama kabin boylarda bebeğin konforu açısından bana pek sağlıklı gelmedi kraft kenyanın iskelet sistemi sağlam olduğu için ağır biraz daha ağır arabalarda var ama traveller içerisinde alınabilecek bir model diyebilirim sürümü çok güzel yokuşlu bir yerde oturduğum için tekerleklerininde çok küçük olmamasına dikkat ettim ben
Bebisiminannesii Sevimaltnn görseline baktim guzel duruyor kraftin arabaları sağlam oluyor zaten. Bende hem puset olsun hem agir olmasın kabin boy olsun istiyorum.