Mucizem00 Kızlar yaptırmak istiyorum isimli çok güzel duruyor ama nerde yaptırsam bilemedim instagramda çok sayfa var yaptıran veya önerebilecegi sayfası olan var mı♥️
Aslibkts Canım ben yaptırdım nermin tunalilar patik bebe diye bir sayfa nakışı dikişi bayıldım ayrıca kanatlı nakışlı tulumda yaptırdım fiyatı diğer sayfalara göre uygun bi bak istersen.. guvenilirde bir sayfa 😊
Aslibkts 70 tl 3lu tulum set 180 tl nevresim takımı da bir yatma yastığı biri kare taki yastığı gibi çarşaf ve yorgan icin nevresimi içinde 😊 işçiliği dikisleri gerçekten çok güzel tulumda kaliteli öyle kötü bir kumaştan tulum seçilmemiş çok araştırdım en uygun ve güvenilir burasıydı 😊
Aslibkts Hatta direkt isim vermek gibi olucak ama 🤭 gafull battaniye diye bir sayfa var instagramda orada falan aynı set 130 veya 150 tl bakıp kontrol edebilirsiniz tamamen aynısı iki sayfadaki tulum 😊 ülkü asel yazan gold nakışlı set benim yaptırdığım sayfada görebilirsiniz 😊😍
Aslibkts Busranur2861 canım zaten olan fiyatlar onlar yani bana indirimli yapmadılar ki 😊 onlar o fiyata yapıyormuş bende o şekilde aldım 😊