mcansu Minigim2727 oruç gebelik sürecinde çok tavsiye edilmiyor tutulacaksa bile ilk 3 ay ve son 3 ay tutmayın trimesterde tutulabilir diyor doktorlar hiç riske atmayın zaten dönem olarak da farz değil gebelik durumu olarak da farz eder
Newmomdml Yani cok net, tutma. Ne olacagini bilemezsin, belki saglikli bir embriyo degildir pek cok sey olabilir. Evet yiyip ictigin 6 haftalikken bebegi etkilemez ama senin vucudundaki eksiklik etkiler. Yine doktorlar danis tabii uzman degilim
Aydnkynk Şu dönemde bebeğin gelişmeye başladığı için çok halsiz kalırsın senden gıda almıyo ama senin enerjini alıyo
dygsss Sinemmm_23 siz yaşamamış olabilirsiniz ama yaşanmayacağı anlamına gelmiyor benim tansiyonum düşüyor mesela çarpıntı oluyor bayılacak gibi oluyorum midem bulanıyor oruç tutmayı çok seviyorum ama bu sene kendim ve bebeğim için tutup riske atamayacağım ben doğru bulmuyorum hamilelikte orucu tutana saygım sonsuz sonuçta bebek bizden besleniyor ki 28 hafta en gelişeceği zaman
XBurcuburcu dygsss çok güzel düşünmüşsün ne olacağını bilemeyiz rabbim herkese sağlıklı gebelik sağlıklı evlat versin ama o kadar komplikasyonlarla doku bir süreçte ne olacağını bilemeyiz belki kan basıncıkız yetersiz kalıcak belki su içmediğimiz için bebeğin amniyotik sıvısını tehlikeye atmış olursun gibi gibi çok sebep var bebeğin hakkına bu şekilde girmemek en doğrusu. Sonra kazasını yapabiliriz en azından🌸
Sinemmm_23 dygsss yani bi sorun cikmayacaginin garantisi tabiki yok doktoruma danisiyorum boyle konularda zaten ben hani deneyimledigimi paylasmak istedim sadece surekli tutup riske atmam bebegimi
dygsss XBurcuburcu tabiki öyle açlık neysede su çok önemli 3 saatte yenilenen bi amniyon sıvısına sadece gece içilen su yeterli olmaz bence
Emsalk Minigim2727 dinen de size düşmez ki bence bebeğinizin sağlığı daha önemli yine de siz bilirsiniz