Seda90 sadece aynı durum basımdan geçtiği için yazmak istedim asla olumsuz düşünmeni istemem 🌸benim de 27. Haftamda iki hafta geri denildi kolları için devlet hastanesinde daha sonra üniversiteye gittim orada 1.5 hafta denildi gerilik perinatolpjige yönlendirdiler Ankara’ya gittim bakıldı onlar bacakta da aynısı olduğunu 2-3 hafta kadar gerilik olduğunu söylediler bebeğim 1300 gram 29 haftalıktı o zaman kilosu için iyi demişlerdi onu takmayın kafanıza heyet baksın dediler baya uzattılar 15-20 kişilik uzman ekip baktı birçok seçenek olabilir dediler
Troizmi 18-21
Down sendromu
Cücelik
Veya genetik olarak boyu kısa olacak bir şey yoktur denildi
Ne yapabiliriz diye sorduğumuzda kordondan kan veya bebekten sıvı dediler çıkan sonuçla elimize ne geçecek dedik bunların tedavsıı olmadığını sadece devletin bu haftada gebeliği sonlandırma hakkı verdiğini söylediler bize sonuçta 33 haftalıkken çıkacaktı ben 29 da olsa 9 da olsa kıyamazdım diye kabul etmedim evime geldim sıkıntısız devam ediyordu ama maalesef 37. Haftada ani kalp durması ile kaybettik bunun kısalıkla gerilikle alakası yoktu onu söylemek isterım bebeğin eşi yaşlanmış damarlarda tıkanıklık oluşmuş o sebepten olmuş denildi doktorların fark etmesi de çok zor bir durummuş inşallah siz sağlıkla alacaksınız kucağınıza suan 10 haftalık hamileyim iyiyi düşünmeye çalışıyorum her zaman sizin bebiş de belli ki minnos bir bebek doğunca o farkı kapatır hızlıca inşallah iyi düşünün kontrolleri ihmal etmeyin 🤲🏼♥️