beyzanurslgn Bugün testte pozitif görünce doktora gittim ve 276.2 çıktı. 6 gündür ara ara devam eden açık kahverengi akıntım var. Bu yerleşme kanaması olabilir mi. Daha önce düşük yaşadım en yüksek 36’ya çıkmıştı. İlaç kullanmam gerekir mi sizce🤲🏻♥️
Cozdmr beyzanurslgn canım bende düşükten sonra hamile kaldım benmde kahverengi lekelenmem 5 6 gün sürdü doktor progestan yazmıstı. Yerleşme kanaması da olabilir düşükten kalan eski kanda olabilir demişti. Korkulacak bişey değil demişti bana. Sende danışmışsın zaten doktora 🙂
TugceOrak cansuilkhun evet arkadaşa katılıyorum çünkü yerleşme lekelenmesi 1 veya maksimum 2 kez olur. 6 gündür devam ediyor diyorsunuz, önlem amaçlı progestan kullanmanız iyi olabilir. Doktorunuza danışın mutlaka bunu @beyzanurslgn
beyzanurslgn Cozdmr düşükten 1 ay sonra hamile kaldım tekrardan hiç değerim bu kadar yükselmemişti. İnşallah sağlıklı şekilde kucağıma alırım. Sen de bilirsin ki önceden düşük yaşadığımız için şimdi insan tedirgin oluyor. Sen de mi hap progestan kullanmıştın🌸
Cozdmr beyzanurslgn aah ah sorma en ufak seyde aynı seyleri yasıcam sanıyorum. Gerçi suan biraz daha azaldı o tedirginlik ama seni bu konuda cok iyi anlarım. İnşallah biz ve bizim gibi bebek bekleyen herkes hayırlı sağlıklı sekilde kucaklarına alır.🥰bana fitil olarak kullandırdı günde 1 tane. Kese etrafında falan bişey yoktu şükür
beyzanurslgn Cozdmr İnşallah. Allah tüm isteyenlerin kucağına bebek nasip etsin. Rahmin kalınlaşmış bu gebelik için çok iyi dedi. Rahimde kanama gözükmüyor dedi. Ama günlük ped takıyorum bugün 6.gün hafif hafif kahverengi leke devam ediyor. İnşallah progestan hap durdurur🙏🏻🌸
Cozdmr beyzanurslgn durdurur canım merak etme bende bi kaç kullanımda etki etti. Sende de eder Allahın izniyle. Şükür bak kanama alanın yokmuş🙂 iki güm arayla beta takibi yaptır 1500 2000 civarı doktora gidersin keseni görürsün inşallah 🥰
Cozdmr beyzanurslgn ilkte 2 kullandım sonra 1e düşürdü 2 3 hafta kullandım sonra kesti doktor. Lekelenmen geldikçe kullanabilirsin demişti doktor🥰
beyzanurslgn Cozdmr doktorun asistanı bana günde 1 tane dedi ama eczanecim 2 tane kullanabilirsin dedi. benimde kafam karıştı 🥲