Bende 14 haftalık hamileyim, ilk zamanlar aşırı derece halsizlik vardı hamile olduğumu da bilmiyordum doktora gidiyorum ama anlamıyorlardı 1 ay falan hep böyle devam edince artık kanser olduğumu düşündüm, bi yandan da mide yanması ve ağrısı vardı kesin mide kanseri flaan oldum diye ağlamıştım 😌
Lekelenmem ve kanamam olduğu için anlamamıştım hamile olduğumu. 11. Hafta da öğrendim 🙈 o kadar rahatladım ki demekki bütün bunların sebebi hamilelikmiş diye. Ama hala halsizlik ve mide yanması devam ediyor değişen bişey yok. Bazen hatta tansiyonum düşüyor heralde bayılmış gibi uyuyorum birden gözümü açamıyorum. Başım dönüyor falan. Eskiden ben de hiç üşenmez canım ne çekerse yapardım hergün evi temizlerdim hiç yorulmazdm. Şimdi asla yapamıyorum. Ya çorba ya makarna ya da dışarıdan yiyoruz. Eski beni özlüyorum. Ve eski halime dönemicem bidaha güzel yemekler yapamıcam gibi geliyor 🙈😃
Bazen diyorum acaba alıştım da tembellik mi yapıyorum naz mı yapıyorum ama yok napıyım canım istemiyor yatmak istiyorum hep elimde değil