burcumusalli KuzeyinAnnesi41 canım hilal dediğin bu sekil mi biz kesin göremedik de cinsiyeti ? https://i.hizliresim.com/zjMYDD.jpg
KuzeyinAnnesi41 Senapzb yani fasulye gibi diyorlar ya kese nin yapısı erkek oluyormuş benimde öyleydi ve erkek 🙈
KuzeyinAnnesi41 Mellek kesen yuvarlaksa kız hilal ay yani fasulye şeklindeyse erkek derler hiç inanmazdım fakat benim fasulye gibiydi erkek gerçekten seninde yuvarlaksa kızdır tabibunlar sadece tahmin 😍
Ozqeeeee Mellek ins gonlunden ne geciyorsa o olur canim benim buarada ayni sayiliriz doktor tahmindede bulunmadimi
Senapzb KuzeyinAnnesi41 bende 11+2 deyim ve çok merak ediyorum dün gittim kese fasulye şeklinde dağa doğrusu hilal ay şeklinde ama cinsiyetini öğrenmedim bakalım :))
Mellek KuzeyinAnnesi41 ilk ultrason fotoğrafı fasulye gibi gerçekten de :)) sağlıklı olsun da inşallah
KuzeyinAnnesi41 Senapzb nasip bakalım gönlünde ne varsa o olsun inşallah canım🙏 valla bende inanmazdım ne alaka diodum ha öyle ha yuvarlak koca karı lafları derdim ama bende tuttu yani 😄😄 hiç aşerdin mi?