Baby_B Kizlar 28+6 dayken bebegim 40 cmdi,kilosu 1500 idi Suan 29+4 deyim,32 de gidicem yeniden Boyumuz uzun esiminde benimde.Bebiste uzun olacak gibi.Yenidogan zibin kac adet almaliyim Yenidogan zibin suan 2 adet var. 0-3 aylik mi alsam direkt acaba?
Bmoon Baby_B Yenidoğan 6+1 almıştım ebebekten 3100 doğmuştu oğlum kurutma makinen varsa yetiyor 0-3 aylık da çok alma 3-6 ay daha uzun gidiyor diğerlerinde çabucak büyüdü
Tubaagb Baby_B 0-3 aylık almanız daha mantıklı. Zıbının biraz büyük olması hiç bir sıkıntı yapmaz. İlk çocugum da kıyafetleri bile o şekilde almıştım ben 🙂
Alpmom__ Baby_B valla bizim bebeğe zıbın dayanmıyor az al diyenleri dinleme sürekli çişi çıkıyor uyurken
Baby_B Bmoon var kurutma makinemiz Yenidogan yerine 0-3 aylik almaya karar verdim😁 3-6 aylik sonra alicam Avm ye yakinim
Baby_B seyma0661 tesekkurler Yenidogan almayayim bencede. 0-3 aylik alayim basta 3-6 almicam simdi🥰Evim yakin avmler var Daha sonra alacagim
Bmoon Baby_B Ebebekten alıcaksan eğer onların bedenleri biraz küçük oluyor oğlum 3 aylık şuan 6-9 aylık zıbınlardan kullanıyoruz bilgin olsun