Beyzanrcnp bestesa adet olacakmışım gibi sancılarım devam ediyor pazartesi günü keseyi gördük inşallah bebeğimi de görürüz haftaya senin nasıl ilerliyor
2cocuk2kopek bestesa geçen cuma kese gördük Haftay perşembe randevum var tekrar. Bu ara çok yeme isteğim var . Bide iş yaptıkça sanki baskı oluyor gibi
bestesa Ben de pazartesi keseyi gördüm. Önümüzdeki pazartesi de bebek ve kalp atışı için gideceğiz. Çok heyecanlıyım. Benim de kasıklarımda ağrı oluyo hafif
bestesa Sadece keseyi gördük. Biraz evham yaptım ben. Doktor bu haftada beklentinin sadece kese görmek olduğunu söyledi. Bebişi de görsek rahatlıycam
LadyX bestesa acele etmeyin daha 5. Hafta 6.hafta da bile görünmeyebilir geç döllenme ise. Ama bence görünecektir.
2cocuk2kopek LadyX ilk çocuğumda hiçbir şey yiyemiyordum. Normalde de fazla yemek aramam asla . Bunda bu şekilde
Parinas bestesa önceki gebeliğimde yani kızımda 8 de başlamıştı bunda 6da başladı. Oğlumda hiç 1 gün bile bulantı yaşamadım. Sonradan da başlayabilir. Hiç de olmayabilir