DarkLuna insallah canim bide bak ben hamile kalmadan once 3 ay hurma poleni kullandim. Onun bi etkisi olmusmudur bilemem. Kesin olarak o etki etti ve ya etmedi diyemem. Ama ne hikmetse 3 yil korunmasiz deneyip olmayan gebelik o hurma polenini 3 ay kullanil 4. Ay hamile kaldim. Bunun da bi etkisi olmus mudur bilemiyorum. Ben umreye giden komsumdan rica ettim umreden getirdi. Yarim kilo orjinal bal ile bir kuru hurma polenini karistirip regli den sonra sabah aksam 1 tatli kasigi esimde bende yedik. Kadinda da erkek de cok faydasi var. Cocuk isteyenler icin degil farkli bi cok hastaliga da iyi geliyomus. Erkekde sperm kalitesine hizine sayisina felan iyi geliyo, kadindada yumurtaya kaltirsine vs iyi geliyo. Faydasi kesin olir demiykrum en azindan alip bi denesin ama ilk ay deneyip birakmasin. Biz esimle ilk ay kullandik olmayinca ben kullanmak istemedim esim bu ayda kullanalim hem zarari yok zaten dedi. 2. Ayda kullandim. 3 aydada yine kullanmak istemedim ama esim dedi son kes kullanalim dedi ben de yine kullandim. 4. Aydada hamile kaldim. Etrafinda umreye giden varsa mjtlaka bi kac kutu ondan rica edil sipariş versin. Fiuatini tam hatirlamiukrum ama 2023 yilinin mayis ayinda aldim. Yaklasik 500 600 tl odemistim galiba. Suan ne kadar bilmiyorum ama. Ona da bi soyleyin belki faydasi olur kismetin nerden ne sekilde gelcegi hic belli olmaz