Nisa58Sivas Öncelikle kendi fikrimi yazayım Sohbetimiz Başlasın Benim İçin Kesinlikle Önemli 🥰 SORU : EŞİNİZDEN DOĞUM HEDİYESİ BEKLER MİSİNİZ ? ALDIYSANIZ NE ALMIŞTI ( Özel değilse ) BİZLEREDE FİKİR OLSUN 🌸🤗
TugceOrak Nisa58Sivas valla ben henüz doğurmadım ama şahsen beklemem beklemiyorum da ☺️ Yani illa alsın diye bi düşüncem yok
kardelenimm Nisa58Sivas ilk doğumumda bana altın kelepçe almıştı mutlu olmuştum 😁 sonrasında bir dönem çok sıkıştık mecburiyetten sattık şimdi 2. Gebeliğim nedense beklemiyorum ya ama alırsa fena olmaz 😂
hhaziran Nisa58Sivas öyle bir beklenti içinde değilim, benim için önemsiz bir detay açıkcası doğum hediyesi mantığı bana uymuyor😌
Gamzeli_03 Nisa58Sivas giz Sivaslı bu post çok üzer eşi almayan hamişleri geçen buna benzer bir post açıldı kimi baget kimi Ajda kimi araba kimi üçü beşi bir yerde almış almayan arkadaş da çok üzüldü 😔 hele bu zor dönem den geçerken hamile arkadaşları üzmek istemiyorum herkes tenceresini ancak kaynatıyor
Nisa58Sivas Gamzeli_03 Ya zaten İmkan yoksa Tabikide alamaz Niye almadın etmedin diye adamı boğazlıcak Halimiz yok 😃 İllaha Altından bahsetmiyorum ki ben Akıllar hemen altına gitmiş 😂😂 Bir çiçek bile Yeter benim İçin mesela güzel bir gül yaptırsa Ben mutlu olurum 🥰
umrumdadegil Nisa58Sivas hayır almadı böyle bişey de beklemedim ikimiz de olmasak çocuk olmazdı zaten böyle beklentiler bana uymuyor açıkçası. 😂 Gönlünden geçer alır orası ayrı bişey
Gamzeli_03 Nisa58Sivas işte cnm buraya gelen yorumlar da arkadaşlar hep onları söylüyor diğer durumu olmayan arkadaşlar da üzülüyor hamile haliyle
Meltemm21 Nisa58Sivas beklemiyordum ama hamilelikten öncede arabamın modelini değiştirmek istiyordum eşim doğumdan sonra değiştirmişti çok mutlu olmuştun bende ona çok beğendiği bir saati aldım 🌸
Nisa58Sivas Meltemm21 İnce küçük düşünceler bile bence Çok değerli Sizi mutlu ettiyse Ne kadar güzel bit tebessüm yetiyor bazen 🌸
Melikeakkc Nisa58Sivas ben bişey beklemiyorum zaten saolsun ne istersem alır. illa bişey alsın düşüncesinde değilim. Allah kesesine bereket versin🤲🏻 çocuklarımız sağlıklı olsun.
myavocado Nisa58Sivas almasa sodgulamazdım, beklentim yoktu ama eşim hatıra kalmasını istediği için bana günlük takacağım bir bilezik aldı.
Lucyprettywoman Nisa58Sivas tabii ki de bekliyorum ve ben söylemeden de alacağını düşünüyorum canım kocam çok anlayışlıdır Durum olduğu an bana hediyeler alır beni mutlu eder şu an evlendiğimiz aydan itibaren sıkıntılarla boğuşuyoruz fakat Hediye almayı paylaşmayı mutlu etmeyi seven bir adamla evliyim çok şükür