gndgdumelike Eymenkuzusu yaa evet bir de çevremde de herkes kız hissediyor beni gören kızın olucak bak görürsün diyor erkek diyen taş çatlasın 1-2 kişidir babası bile ilk hamile olduğumu öğrendiğinde kızım diye seviyordu kızıyordum sonradan bıraktı o huyunu o yüzden erkek derse kimse kendine gelemeyecek bir süre😂😂😂
Hnfcls Eymenkuzusu rabbim sağlıklı hayirlisini nasip etsin bende kiz çocuklarını çok seviyorum ama 2.side oğlan oğluşum olacak yani 2 oğlan annesi oluyorum gelinlerim kizlarim olur🤭
gndgdumelike Eymenkuzusu cinsiyeti öğrendikkk bütün hurafeleri kese şeklini yanılttı çocum erkek geliyoorr😅💙
Alp1annesi Ya arkadaş kafayı yiyeceğim bir türlü resim paylaşımı yapamıyorum sürekli reddedilen izinler nedeniyle medya yüklenemiyor diyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olabilecek kimse yok mu
fndd Eymenkuzusu tıp merkezi tarzı yerlere gidebilirsin hem uygun oluyor ben muayenesi 350₺ye gitmiştim 12. Haftamda 3 doktora gittim 3üde kız dedi🌸
Dolunay_dolunay Almirolie Amin, güzel dualarınız için teşekkür ederim 🫠 2 hafta sonra daha net olur diye bekliyorum dua edin dualarımı yaşayayım ben de 💖🐣
Eymenkuzusu Hnfcls kizz onlarda burda post acmasin kaynanam kizm diyo ama yapmadigini biakmiyo diyee 😂😂😂
Busramnida Eymenkuzusu ben kız hissettim öğrenince yazın merak ettim çünkü benim bebişte kese de aynı şekilde biz 11+5z 😂