Lucyprettywoman Benim resim yapmak. Renklerle oynamak ve evime kendimden rengarenk parçalar eklemek 😇❤️ 
irem4_rc Lucyprettywoman Ben el işi ve punch yaparken herşeyi unutuyorum nasıl akşam olduğunu bile anlamıyorum baya stres attırıcı bi aktivite
Bmoon Lucyprettywoman Harika duruyorlar resim konusunda yeteneklisiniz maşallah ben genelde kitap okuyorum çok iyi geliyor 🌸
Minnaksever Lucyprettywoman bayıldım baya yeteneklisiniz 😍 ben de örgü örüyorum genelde kendim tasarlıyorum bazen çanta satıyorum canım isterse.dikişi de çok seviyorum uğraşırken su içmeyi bile unutuyorum ama o konuda henüz acemiyim 😁
Lucyprettywoman Kze çok teşekkür ederim bir ara polimer kille de uğraştım denemek istedim, satış yapmak niyetim vardı ama olmadı pes ettim. Şimdi de kendimi rahatlatmak için bu güzelliklerle uğraşıyorum size de kesinlikle tavsiye ediyorum 🥳😘🌹
Kze Lucyprettywoman cok guzeel gercekten birazda anlamak lazim elinin yatkin olmasi lazim diye dusnyorrum
Lucyprettywoman irem4_rc ablam da kanaviçe ve punch yapıyor keyifle :) ben bir türlü beceremedim punch ipi sürekli kaçıyor🥲🤣 elinize sağlık
Bus-ra590 irem4_rc punch için şablonları nasıl ayarlıyorsunuz ben hiç yapmadım heves ediyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum 🤭
Bmoon Lucyprettywoman Dünya klasiklerinden okuyorum, polisiye Agatha Christie okurum ama favorim fantastik kitaplar 🥰
irem4_rc Bus-ra590 telefonumdan istediğim deseni şeçiyorum kumaşın altına koyup üstünden geçiyorum kalemle
Bmoon Parilti007 1000 sayfa okuyabilirim diyorsan biraz kalın ama akıcı bir dili var favorim Kral Katili Güncesi 2 kitap var şuanlık daha 3. Kitap çıkmadı İlk kitap “Rüzgarın adı” İkincisi “Bilge Adamın Korkusu” . Şimdiye kadar okuduğum en iyi fantastiklerden bu seri. Daha ince istiyorum diyorsan yine 3 kitaplık seri “ Kargalar Meclisi” “Sahte Krallık” “ Yara İzi Kralı” Bunlar dışında klasik Harry Potter ve Tolkien’in Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi serisi de güzel okumadıysan tavsiye ederim 😊
Symstf Parilti007 fantastik korku olarak stephen kingin kitaplarını öneririm. Sonra matt haigin gece yarısı kütüphanesi ve insanlar kitabı. Bir kaç tane daha var ama şuan uyku sersemi aklıma gelmedi kitaplığıma bakıp tam isimleriyle yazabilirim isterseniz.
Parilti007 Bmoon yok yok tam kitap kurduyum 700 sayfalıkları 1.5günde okuyorum soluksuz uykusuz🌸😂 tamam canım bakayım ilk yazdıklarına da teşekkür ederim 🌸